VISSZA

Az idei Konyhakiállításon a Wood World Design standján egy igazán különleges francia kuriózummal találkozhatsz. A kis francia település, Lacanche nevét viselő márka olyan prémium sütőket és tűzhelyeket készít, melyekkel otthonodban is professzionális körülményeket teremthetsz kulináris kalandozásaidhoz. A több száz éves múltra visszatekintő gyár, illetve márka működését és termékeit a francia bor- és gasztrokultúra itatja át, részben ebből ered összetéveszthetetlen karaktere.

A Lacanche tűzhelyek azok számára készülnek, akik a “slow living” szellemében ünneplik a páratlan kézműves minőséget, és konyhájuk mestereiként feledhetetlen pillanatokkal szeretnék megajándékozni magukat és szeretteiket. Manapság számos megbízható, nagy teljesítményű sütőből és tűzhelyből válogathatunk. Többségüket vagy kényelemre és könnyű kezelésre tervezték, vagy magas hőfok elérésére rideg, ipari megjelenés mellett. A Lacanche ezzel szemben a megfizethető luxus, a kézműves hagyományok, az értéktartó konstrukció és a magas teljesítmény egyvelegét kínálja emberközpontú megjelenésben és felépítésben.

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!