VISSZA

LAICA  - Víz szeretettel 

A legfontosabb dolog az életben az egészség egy harmonikus környezetben! A LAICA filozófiája ezt az irányelvet célozza meg.

A víz életünk forrása. 
A csapvíz számos szennyeződést tartalmazhat, melynek csökkentésével ízletesebb és egészségesebb formában frissülhetünk fel. A LAICA vízszűrői az otthoni vezetékes víz szűrésétől, a hordozható kulacsokon át számos olyan megoldást kínálnak, melyek bárhol elérhetővé teszik az igazán finom szűrt vizet, PET palackok, vagy költséges beruházások nélkül. Nincs cipekedés, nincs hulladék, nincs palack visszaváltás! 

Harmónia és Dizájn az konyhában is.
Az otthonod az a hely, ahol a mindennapi életed összhangban éled önmagaddal és szeretteiddel. A LAICA szerint a konyha az otthonod szíve, ahol rendszeresen összegyűlnek családod tagjai és barátaid. A LAICA elkötelezett amellett, hogy olyan megoldásokat kínáljon, amelyek támogatják a kényelmet, a környezettudatosságot úgy, hogy közben stílusossá varázsolják környezetedet.
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!