VISSZA

Lakberendezők Országos Szövetsége

A Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint a lakberendező és céges tagok tevékenységének szakmai támogatása.

Lakberendezőnek lenni óriási kihívás, feladat és megtiszteltetés. Célunk, hogy a lakberendező szakma elismertsége és megbecsülése még szélesebb körben elterjedjen.

A Szövetség részt vesz minden fontos hazai kiállításon. Partnereivel közösen megálmodott és kivitelezett különleges enteriőrökön keresztül mutatják be a legújabb trendeket, anyagokat és műszaki megoldásokat.

A Szövetség megtisztelő felkérést kapott a kiállítás szervezőjétől, hogy álmodjon meg egy születésnapi enteriőr standot az idei jubileumi konyhakiállításra. A három fős csapat kiállító partnerek bevonásával készítette el az impozáns megjelenésű stand terveit, mely erős szakmai összefogás eredményeként vált valóssággá. A csapat tagjai: Ács Erzsébet, Kővári Judit és Takách-Batta Tibor. A főszereplő természetesen a KONYHA, mely napjainkban ismét az otthon kiemelt életterévé vált. A Szövetség a kiállítás szakmai partnereként tervezési tanácsadással várja az építés, felújítás, vagy ingatlan vásárlása előtt álló érdeklődőket, látogatókat.

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!