VISSZA

Konyhasziget Budapest-Pécs

A cég 25 éve foglalkozik konyhabútorokkal, több mint 2500 beszerelt konyha jelzi elkötelezettségét a minőség iránt. Gyári konyhabútorokat forgalmaznak, német és olasz gyártóktól.

Budapesten és Pécsett várják az érdeklődőket bemutatótermeikben, ahol széles körű betekintést kaphatnak az aktuális konyhabútor trendekről. Teljesen felszerelt konyhabútoraikkal bemutatják a legmodernebb vasalatokat, világításokat, beépíthető készülékeket. Személyre szabva tervezik meg vásárlóiknak az egyedi konyhabútorokat, hogy azt az elkészültük után mind funkciójukban, mind szépségükben a lakótér ékeként tudják örömmel használni.

A Konyhakiállításon a Lube - Olaszország vezető konyhabútor gyártó cégének egyik újdonságát mutatják be.

A LUBE története egy kitartó és előrelátó álom története, amely elkötelezettségből, professzionalizmusból és kereskedelmi intelligenciából áll. Ezt az álmot ugyanazok az alapelvek táplálják, amelyek a vállalati filozófia középpontjában állnak: az emberekre és az általuk lakott környezet minőségére, funkcionalitására és biztonságára való odafigyelés; a környezet tiszteletben tartása az ökológiai anyagok kiválasztásánál; a tervezés és a technológiai innováció integrációja;  mind az ügyfélszolgálat, mind a termékek kiváló minőség-ár aránya, mind a gyors és hatékony értékesítés utáni szolgáltatások érdekében.
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!