VISSZA

A Mielénél az Immer Besser azt jelenti: több mint 120 éve soha nem elégednek meg a legjobbal és mindig többre, jobbra törekszenek. A legmodernebb készülékeket gyártják, és újra meg újra fejlesztenek, mert csak a szempontok tökéletesítésével érhetik el a teljes megbízhatóságot. Munkájuk során a konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek gyártására összpontosítanak és eltökélten dolgoznak azon, hogy a világ legmegbízhatóbb és legvonzóbb prémium márkája lehessenek. Olyan termékeket kínálnak, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén is a legmagasabb színvonalat képviselik. Készülékeiket akár 10.000 órán át tesztelik, ezáltal biztosítják, hogy azok az átlagos használati rendszeresség mellett hosszú éveken át is magas teljesítményt nyújtsanak. Hisznek benne, hogy a hosszú élettartam a valódi fenntarthatóság. Ez a minőség, amely megelőzi a korát.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!