VISSZA

A MODULNOVA márka története kerek 30 évvel ezelőtt kezdődött Friuliban, Prata di Pordenone-ban. A céget három testvér alapította 1988-ban. Dario (jelenleg is a vállalat elnöke), Giuseppe és Carlo pedig mindketten az igazgatótanács tagjai). A Presotto család már a negyvenes évek óta foglalkozott bútorokkal. Mára a vállalat 40 millió eurós forgalmat bonyolít le évente, az elmúlt év 10 %-os növekedést hozott, valamint a termelés immár 12 000 négyzetméteres komplexumban zajlik. 

A név (Le Corbusier Modulor tanulmányának nyomán) az emberközpontú moduláris, letisztult irányelvek mentén tervezett bútorokra utal. A MODULNOVA konyhái a gondosan összeválogatott, minőségi anyagokat, a magasfokú testreszabhatóságot és a maximális funkcionalitást helyezik előtérbe. A gyártó által létrehozott bútorok minden esetben összhangban vannak az azokat körülvevő építészeti környezettel.

A MODULNOVA termékei kiválóan illeszkednek a mindennapi élet tereihez. A racionális elvek mentén kialakított terek megfelelnek a mindennapi élet funkcionalitásának és gyakorlati igényeinek. A felületek és formák harmóniája az ésszerű design találkozása egy autentikus olasz stílus kialakulását eredményezi.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!