VISSZA

Maradandót alkotni! Ezzel a mottóval indult el 30 éve egy kis kőfaragó családi vállalkozás története, mely folyamatos gyarapodásával és szorgalmával az évek során napjainkra a Multistone Center Kft. néven ismert. Az eltelt évek alatt a cég által nyújtott megoldások szorosan összefonódtak az enteriőr tervezésének fogalmával, amit a folyamatos technológiai megújulásnak és alkotói hozzáállásnak köszönhetnek. Fókuszterületeik: konyhapultok gyártása technikai kövekből, mosogató és csaptelep kereskedelem, nagy lapos burkolat kereskedelem és feldolgozás.

Elkötelezett szakmai csapatuk célja, hogy a tervezői és kivitelezői partnerek projektjeit a piacon egyedülálló, csak a Multistone Center által biztosított értékekkel támogassa. Mit is jelent ez?

  • A nemzetközi trendek itthoni alkalmazásában való vezető szerepet.
  • Az ország legnagyobb technikai kő raktárkészlete áll minden vásárló rendelkezésére.
  • A kőfaragó üzem, amelybe az érdeklődők számára időnként betekintés lehetőségét nyújtják, európai színvonalú.
  • A belső tesztelési sztenderdek lehetővé teszik, hogy a cég, az általa gyártott termékekre 10 év minőségi garanciát biztosítson.
  • Tökéletes partner az egyedi megoldások kedvelőinek, és piacvezető a nemzetközi trendek magyarországi bevezetésében, mert a Multistone Center maga a kőbe vésett végtelen design!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!