VISSZA

Oriental Shop

Az Oriental Shop a japán wabisabi stílusú és az európai-japán fúziós porcelán étkészletek széles skáláját kínálja, illetve újdonságként skandináv designerek által tervezett evőeszköz készletek értékesítésével tette még tejesebbé a terítés-tálalás kiegészítőit.

Az egyedi tálak, tányérok, csészék és egyéb kiegészítők között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos forma- és színvilágra támaszkodó, természetességet előtérbe helyező készletek, mint a modern, több kultúra sajátosságait ötvöző porcelánok. A kimagasló minőségű étkészletek között több kézzel készül, így minden egyes darab magán hordozza készítőjének egyedi jellemzőit.

Hardanger Bestikk evőeszközök a norvég kézműves hagyományok alapján készülnek kiemelkedő skandináv designerek bevonásával. A tervezés során az volt a cél, hogy minden korosztály számára vonzó, jól használható formavilágot alkossanak, amelynél nincs esztétikai megalkuvás. Az elmúlt években több formatervezési díjjal ismerték el a kiemelkedő Hardanger Bestikk designt.

 

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!