VISSZA

Pannónia Bútorstúdió

Cégünk 1996-ban kezdte meg működését konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával. Már a kezdetektől fogva, minden munkánkat egyediség, igényes megjelenés és elkészítés jellemzi, a legkisebb részletekig. Komplex megoldásokkal szolgálunk annak érdekében, hogy még lakása legmeghittebb helyiségébe is harmonizáló bútorok, összeillő színkombinációk kerüljenek. Szolgáltatásaink közé tartozik a számítógépes 3D látványtervezés, amelynek végeredményeként egy fotorealisztikus képet kapunk a tervezett bútorról, ezzel segítve ügyfeleink végleges döntését.

Az általunk forgalmazott Alta olasz konyhákat az innovatív formatervezés, kiváló minőségű anyagok használata, a legújabb trendeknek megfelelő színek és felületek, valamint az elegáns és előre mutató megoldások jellemzik. Megismerhetik a legújabb szilfa-, és az újrahasznosított tölgy frontokat. Látogasson el a Pannónia Bútorstúdió standjára és kerüljön egy lépéssel közelebb álmai konyhájához!

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!