VISSZA

A Pannonkant Kft. 1999-ben alakult, fő profilja a bútoripari élzárók, fogantyúk, szerelvények, vasalatok forgalmazása.

Küldetésük, hogy magas minőségű, stílusos, exkluzív termékekkel szolgálják ki vevőiket a magyar és nemzetközi piacon.

A kiállításon a legnagyobb szerepet a Pannonkant standon a szlovén gyártású Rujz fogantyúk és fogasok kapják, melynek kizárólagos magyarországi importőrei. A Rujz cég termékeit az anyaghasználatból és speciális felületkezelésből eredő kifogástalan minőség, formabontó dizájn, és praktikus kivitelezés jellemzi.

A standon látogatóiknak és szakmabeli felhasználóknak bemutatják a cég izgalmas újdonságait – a 2023/24-es év vadonatúj fogantyú és fogas kollekcióját, nagy színválasztékban elérhető és különleges profilokat, gardrób fogantyúkat, előszobafalakat, illetve a cég nemrég kifejlesztett dizájn termékét, a fémből készült CUBUS variábilis polcrendszerét.
Mivel a cég meghatározó szerepet tölt be a hazai bútoripari élzáró kereskedelemben, ezért a kiállításon ezen kollekcióját is bemutatja.
 

WEBOLDAL
www.pannonkant.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 70 317 7259
info@pannonkant.hu
ITT TALÁLOD
Budapest, Késmárk u 14/B, 1158

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!