VISSZA

Partikemence.hu

Egyedi, kézi megmunkálású, fatüzelésű kerámia kemencék és grillezők egyenesen Mexikóból!

A fával fűthető asztali sütőket, chimnea-kat évszázadok óta használják főzőtűzhelyként Közép- és Dél-Amerikában. A Mexikóban készült kézműves asztali kerámiakemencék minden igényt kielégítenek és klasszikus vörösre festett megjelenésükkel, minden környezetben kitűnően érvényesülnek! Az egyszerű, de funkcionális kialakítású sütők tökéletesen alkalmasak arra, hogy akár egy parkban, vagy egy kirándulás alkalmával a tisztáson süthesse meg ebédjét!  A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően az agyag nagyon jól szigetel, és a hő nagy része felfelé, a grillen lévő ételek felé vetül, így a kis sütőfelületen is nagy mennyiségű étel készíthető el, rövid idő alatt.

Kerti sütők, kemencék nélkül nincs grillszezon!  Fedezze fel kerti sütő és kemence kínálatunkat, lepje meg családját és barátait egészséges és ízletes fogásokkal, majd  töltsön feledhetetlen perceket velük a kemence melegénél beszélgetve, a szabad ég alatt!

WEBOLDAL
https://www.partikemence.hu/
ELÉRHETŐSÉG
06 30 852 9226
partikemence@globalinstore.hu
ITT TALÁLOD
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!