VISSZA

A gyárak, ahol a Philco termékek készülnek, megfelelnek a legszigorúbb minőségi feltételeknek, és környezetbarát technológiát alkalmaznak.

A gyártó kétéves garanciát vállal a készülékekre, mellyel a termékek minőségére utal. Nem csak a funkcionalitásra, technikai tökéletességre, a hasznos programok sokféleségére, intuitív és kényelmi megoldásokra fektetik a hangsúlyt, hanem a környezet védelmére is. A Philco filozófiája a környezetünket nem lehet változtatni egyik napról a másikra, de sok apró lépéssel hozzá tudunk járulni a fokozatos javuláshoz.

A Philco név a fogyasztók több generációjánál a minőségi készülékek szimbólumává vált, főleg a mosógépek által. Így ez kifejezetten jó hír, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező cég jött vissza az európai piacra, melynek termékei nem csak kiemelt minőségűek és felhasználóbarátok, de környezetbarátok is.
 

WEBOLDAL
www.philco.hu
ELÉRHETŐSÉG
Fast Hungary Kft.
info@philco.hu
https://www.facebook.com/philco.hu
https://www.instagram.com/philco.hu/
ITT TALÁLOD
Szigetszentmiklós Kántor út 10.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!