VISSZA

Olyan innovációk megvalósítása, amelyek fontosak az emberek számára – ez a Philips hitvallása, és ezen keresztül szeretné elérni azt a célját, hogy 2025-ig 3 milliárd ember éltetét teszi jobbá termékeivel és szolgáltatásaival.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy olyan innovatív és Magyarországon is releváns fogyasztói termékeket kínáljunk, amelyek valódi változást hoznak ügyefeleinknek. Hitünk szerint ezt a legjobban úgy érhetjük el, ha a legmélyebb szinten megértjük az emberek igényeit és vágyait. Ha összehozzunk a két dolgot - az embereket és az innovációt - akkor létre tudjuk hozni az emberek igényeinek és vágyainak valóban megfelelő technológiák és termékek következő generációját. Hasonlóan gondolkodunk a konyhákat tekintve is. Számos konyhai termékünk a fent leírtakat hivatott megvalósítani. 

A 2019-es Konyhakiállításon szeretnénk megismertetni nagyszerű Philips és Saeco márkájú kávégépeinket, melyek különleges szűrőrendszerükkel és kerámia őrlőbetéteikkel forradalmasítják az otthoni kávézás élményét.

Szintén bemutatásra kerül a meleglevegős sütőnk, az Philips Airfryer XXL. A sütést kívánjuk új szintre emelni. Szerintünk a levegő az új olaj, és az olaj mellőzhető sütés esetén, így egészségesebb és ízletesebb ételekkel tehetjük ügyfeleink életét jobbá.

Végezetül a konyhában mindig nagy a felfordulás. Vezeték nélküli, felmosásra is képes porszívóink időt spórolnak használóik számára, és egyszerűbbé és gyorssá teszik a takarítást. A Konyhakiállítások a PowerPro Aqua és SpeedPro Max Aqua vezeték nélküli 3 az 1-ben takarító készülékek kerülnek bemutatásra.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!