VISSZA

Rapai Szilvia Interior Design és Kind Gyula - Minden, ami asztalos

Rapai Szilvia lakberendező és Kind Gyula asztalos mindketten szentül hiszik, hogy a kiváló tervezés mit sem ér hibátlan kivitelezés nélkül és tökéletes végeredmény is csak szakértő tervezés után születhet.

Rapai Szilvia tervezői hitvallása, hogy a design és a funkció egyformán nélkülözhetetlen tényező az egyén kiteljesedését szolgáló tér megteremtésében. Munkái során a megbízót középpontba helyezve, a közösen meghatározott célok mentén törekszik egyedi és megismételhetetlen tereket alkotni. Mert a fókuszban az ember áll.

Kind Gyula 20 éves tapasztalattal rendelkező, az újdonságokat, legújabb technológiai megoldásokat folyamatosan kereső asztalos, aki szenvedélyesen nyúl az alapanyagokhoz. Hisz abban, hogy a minőségi anyagok használata, a korszerű és precíz kivitelezés elengedhetetlen az embert szolgáló bútorzat megteremtéséhez.

Kettejük évekre visszatekintő együttműködése, a gördülékeny közös munka, azonos szemlélet és munkamorál számos különleges otthon megteremtését tette lehetővé.
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!