VISSZA

A REHAU világszerte vezető prémium márka a polimer alapú termékek területén. A vállalat tevékenysége alapvetően három stratégiai üzletágra osztható: termékek az autóipar számára, termékek az építőipar számára és termékek az egyéb ipari alkalmazások számára. Az építőipariban a REHAU otthon van a nyílászáró- és függönyfal-technika iparágban, az épületen belüli fűtésmegoldások (felületfűtés és -hűtés) területén, a vízkezelésben és a geotermikus energia hasznosításában, illetve a korszerű bútoripari alapanyagok előállításában és forgalmazásában.

A Konyhakiállításon két innovatív termékcsoportot mutatnak be a látogatóknak. Okos csaptelepük, a RE:SOURCE nemcsak dizájneleme egy modern konyhának, hanem forradalmasítja az egészséges és gazdaságos otthoni vízfogyasztást, exkluzív modern bútorok tervezéséhez és gyártásához kifejlesztett RAUVISIO munka- és bútorlap kollekciójukkal pedig minden elképzelést megvalósíthat, legyen az matt, fényes, egyszínű, fa- vagy kőmintázatú.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!