VISSZA

Bevásárlókocsik

ROLSER

A Rolser bevásárlókocsik a legújabb spanyol design, színek és anyagok felhasználásával készülnek. Minden korosztálynak ajánlott, hisz egy nagybevásárlás nem csak az idősebb korosztály számára lehet megterhelő. Minden Rolser bevásárlókocsi kiváló minőségű, hihetetlenül könnyű és vízálló. A huzata levehető és kézzel mosható. A kifogástalan minőségű kerekek túlélnek számtalan kilométert, és rendeltetésszerű használat mellett egy megbízható bevásárló társ lesz évekig.

PUNTA

Vigyázz, kész - induljon a vásárlás!
A PUNTA kollekció mindent kínál, ami a nagyszerű vásárlási élményhez szükséges. Keményen dolgozunk azon, hogy olyan termékeket hozzunk létre és finomítsunk, amelyek minden nap egy kicsit könnyebbé és fenntarthatóbbá teszik a vásárlást.
A kollekcióban talál kis- és nagy kerekű verziót. A klasszikus kis kerekű változat számos gyönyörű színben és mintában választható, ill. elérhető hűtőtáskás és elegáns, steppelt kivitelben.

WEBOLDAL
www.okodrogeria.hu
ELÉRHETŐSÉG
info@iecologic.com
ITT TALÁLOD
1107 Budapest, Száva u. 9

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!