VISSZA

A hűtő a konyha lelke: egy átlagos felnőtt naponta körülbelül 15-20-szor nyitja ki az ajtaját. A megfelelő készülék megtalálása azonban nem egyszerű, hiszen a széles kínálat különféle termékjellemzőkkel csábítja a vásárlókat. A Samsung a 2020-as Konyhakiállításon bemutatja a legmodernebb technológiát képviselő modelljeit, amelyek modern formatervezésükkel szemet gyönyörködtetőek. A napjaink egyszerű és letisztult vonalvezetésű formavilágát követő hűtőszekrényekkel elegáns megjelenést kölcsönözhet konyjának, gyönyörű, lapos kialakítású ajtói azonnal magukhoz vonzzák a tekintetet.

Mindeközben a készülékek nemcsak kívülről különlegesek, hiszen a SpaceMax Technológiájuknak köszönhetően változatlan külső méretek mellett jelentősen több belső tárolóhelyet kínálnak, a hagyományos modellekhez képest, akár 100 literrel többet is. A hűtő belső kialakítása lehetővé teszi, hogy minden egyes négyzetcentiméterét a végletekig kihasználhassuk, így frissen és rendezetten tárolhassuk az élelmiszereket.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!