VISSZA

SAPHO

A Sapho már több, mint húsz éve kínál „FÜRDŐSZOBÁT MINDEN GENERÁCIÓNAK"!

A SAPHO vállalat 1990-ben alakult, mint családi vállalkozás. A szaniterekkel foglalkozó kiskereskedelmi üzlet hamarosan nagykereskedelemmé nőtte ki magát, melynek székhelye Praha-Letňany lett. A cég ma már nemzetközi értékesítési lánccal rendelkezik, és Európa 18 országában van jelen. 

Magyarországon a SAPHO márka 2008-tól van jelen, és ma már a meghatározó márkanevek egyike a fürdőszobai berendezések piacán. Őszintén hiszünk a holisztikus megközelítésben, így a fürdőszoba teljes szegmensében kínálunk termékeket, az elérhető árú mindennapi termékektől a luxuskategóriáig. Minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink olyan fürdőszobai környezetet teremthessenek maguknak, ahol kompromisszumok nélkül meg tudják valósítani az elképzeléseiket. Ehhez sok éves tapasztalattal és széles termékválasztékkal járulunk hozzá.

Termékkínálatunk magába foglalja a csaptelepeket, fürdőszobai kiegészítőket, ill. bútorokat, tükröket, világításokat, mosdókat, WC-ket, fürdőszobai design radiátorokat, kádakat, zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, padlóösszefolyókat és megannyi más terméket. Szortimentünkben számtalan speciális (anyagában, színében, formájában, működésében) termék is megtalálható, így a SAPHO tökéletes választás különleges igények kielégítése esetén is.
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!