VISSZA

Small Details

A legapróbb részletek fontossága a belsőépítészetben

2019 októbere óta a Small Details a lakberendezési tudatosság egy magasabb szintjét kínálja a vásárlók számára. Budapesti székhelyű bemutatótermük kizárólag a legmagasabb minőségű fogantyúkat, kilincseket és bútoralkatrészeket emeli be kínálatába, így az üzlet látogatói olyan exkluzív, világszerte ismert márkákkal találkozhatnak, mint a Formani, PullCast, Armac Martin, Turnstyle Designs vagy a Tom Dixon kollekcióval büszkélkedhető  d line. Saját webáruházukban is maximálisan törekszenek arra, hogy olyan atmoszférát nyújtsanak az érdeklődőknek, amelyben a garantált minőség, az elegancia és a megbízhatóság kulcsfontosságú elemeket alkotnak.

A Small Details fő küldetése az exkluzív formatervezés térnyerése, az alapanyagok minőségi egyedülállósága, a professzionális műszaki tartalom, és végül talán legfontosabb elemként az a lakberendezési élmény, amelyet Magyarországon csak és kizárólag itt tapasztalhatunk meg.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!