VISSZA

SZETT

A SZETT tervező művészei a magyar szőnyeggyártás szép hagyományaihoz méltóan szeretnék újraéleszteni és ismertté tenni a kortárs magyar szőnyegtervezés műfaját. Elsősorban a hazai alkalmazott szőnyegtervezés sokszínűségét, szépségét, innovatív eredményeit képviselik, de egyéb lakástextil kiegészítők is szerepelnek a repertoárban. Folyamatosan keresik azokat a technikai lehetőségeket, innovatív megoldásokat, mintákat, alapanyagokat, amivel a tömeggyártás mellett alternatívaként tudják ajánlani egyedi tervezésű szőnyegeiket és lakástextiljeiket. A konyha, az étkező az otthon lelke, itt töltik a családok a legtöbb időt. Szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy egy szőnyeg a konyhában, étkezőben nem elhanyagolható textil, hanem nagyon fontos esztétikai elem a jó közérzet és a minőségi együttlét kialakításához. A MaxCity-ben található SZETT Showroom-ban megismerhetik a tervezőket.  A szőnyegeket vagy maguk a tervezők készítik, vagy magyar professzionális szőnyeggyártó cégeknél kerülnek kivitelezésre.

A SZETT tervezői: Vándor Krisztina, Róbert Vanda, Lőrincz Lili Hanna, Szabó Anikó, Veres-Veszprémi Lili, Lőrincz V. Gabi, Szirják Edit.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!