VISSZA

Szint-N

A Szint-N Kft. több mint 25 éves bútorgyártási tapasztalata, valamint szakmailag elismert minőségi munkái révén a magyar piac meghatározó szereplőjeként tevékenykedik Magyarországon. Bútoraik megtalálhatóak külföldön: Svédországban, Svájcban és Németországban is. A cég magyar vállalkozásként kezdte meg működését, és a mai napig magyar tulajdonban van. A vállalkozás élen jár a minőség fejlesztésében és folyamatosan figyel arra, hogy a legkorszerűbb faipari gépparkkal rendelkezzen az egyedi bútorgyártás terén. Egylégterű lakások összhangjának megteremtéséhez azonos stílusban készítenek konyhabútorokat, étkezőasztalokat, tálalószekrényeket, fürdőszobabútorokat, nappalit, beépíthető szekrényeket, előszobafalakat és más egyéb bútort, valamint falburkolatot is. Bútoraik exkluzív igényeket is kielégítenek. Munkáikban harmonikusan ötvözik a klasszikus és modern szakmai ismereteket, a klasszikus szépséget és a modern designt.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!