VISSZA

Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Elsődleges célkitűzésünk mindig is az volt, hogy olyan konyhabútorokat építsünk, amivel megrendelőink maximálisan elégedettek. Éppen ezért az egész gyártási folyamatot, beleértve a felmérést, tervezést, alapanyag beszerzést, lapszabászatot, asztalosmunkákat és a beépítést mind egy kézben tartjuk. Ez egyrészt biztosítja a kifogástalan minőséget, másrészt pedig komoly plusz költségektől kíméli meg megrendelőinket, ami a különböző alvállalkozók, kiskereskedők, egyéb cégek bevonásával járna. Mivel tudjuk, hogy minden megrendelőnk anyagi helyzete más és más, konyhára pedig mindenkinek szüksége van, ezért mindig is úgy alakítottuk a kínálatunkat, hogy a legmagasabb műszaki tartalmat képviselő, extra kényelmi funkciókat kínáló prémium termékektől, a kiváló minőségű, de egyszerűbb tartalmú, megbízható alap termékekig minden típus szerepeljen benne. A nálunk rendelt bútorokat nyolc fős saját kivitelezői csapatunk készíti el és építi be Önnek.

 

WEBOLDAL
www.sziubutor.hu
ELÉRHETŐSÉG
sziubutor@t-online.hu
https://www.facebook.com/sziubutor
+36 1 402 0042
+36 20 981 8551

ITT TALÁLOD
1165 Budapest Újszász utca 43. (Bemutatóterem és műhely) 1106 Budapest Kerepesi út 73. Plazza üzletház (Bemutatóterem)
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!