VISSZA

A több, mint 25 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar EuroParkett 1993 óta kínál megoldásokat melegburkolati termékek, padlók, szőnyegek és műfüvek területén magánszemélyek és vállalkozások számára. Széles termékválasztékkal várják az EuroParkett áruházban, ahol az értékesítésen túl szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és ingyenes árajánlat készítéssel is segítik vásárlóikat.

Az általuk forgalmazott  TARKETT – LVT  padlóburkolatok fenntartható technológiával készülnek. A Tarkett szakemberei minden nap azon fáradozik, hogy az emberek és a környezet számára egészséges, barátságos, személyre szabott belső tereket hozzanak létre. Folyamatosan törekszenek új padlókoncepciók kidolgozásán, hogy ilyen módon fejezzék ki azt a hitet, hogy padlóik ​​javíthatják az életminőséget.

Az EuroParkett célja, hogy a náluk vásárolt melegburkolati rendszerek használatakor megrendelőik sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor őket választották.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!