VISSZA

A Teka Magyarország Zrt. (alapítva: 1900) hazánk vezető fürdőszoba szerelvény és ipari szelep, golyóscsap gyártója, a Teka beépített konyhatechnikai termékek forgalmazója. A vállalat a Teka csoport (alapítva: 1924) konyha és fürdőszoba üzleti egységének tagja. A több mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része. A fejlesztési, gyártási folyamat legfontosabb eleme a minőség, mely magába foglalja a fejlett technológiát, a legújabb dizájnt és a széles termékskálát. Legfőbb értékeink közé tartozik a tisztelet, elkötelezettség, eredetiség, szenvedély, törekvés a magasabb célok felé . A Teka beépített konyhai termék portfóliója a megfizethető, külső megjelenésében is igényes, mely a csaptelepek mellett a készülékek területén is kiemelkedően teljesít. Legyen szó sütőről, kompakt készülékekről, mikrohullámú sütőkről, főzőlapokról, páraelszívókról, hűtőkről vagy mosogatógépekről, a Teka kiemelkedő minőségű termékválasztékából az egész konyháját beépítheti.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!