VISSZA

Thermomix

Legyen szó hagyományos ételről, trendi fogásról vagy egy speciális diétáról, a Thermomix™ segítségével könnyedén és egyszerűen elkészítheti ételeit. A világ legkisebb konyhája ötvözi a hagyományos étkezési kultúra és a digitális világ könnyedségét. A legújabb generációs Thermomix™ az érintőképernyőnek, a recept chipnek, és az egyedi irányított főzési funkciónak köszönhetően a digitális kort hozza el a konyhákba, miközben nélkülözhetetlen segítség a friss és egészséges ételek elkészítéséhez. A főzés a mindennapokban így egyszerű és gyors, több mint 12 konyhai funkciót ötvöz tökéletesen: kever, párol, mixel, súlyt mér, lassú fokozaton kever, őröl, darál, reszel, habbot ver, emulgeál, tésztát dagaszt, főz és aprít. Ugyanakkor a Thermomix™ sokkal több, mint egy robotgép. Intelligens konyhai partner, mely világszerte milliók életét változtatta meg. Életstílustól függetlenül ideális társa mindenkinek akár egy gyors fogás akár egy kulináris finomság elkészítésében.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!