VISSZA

Minden család, minden otthon és konyha más – az egyedi konyhabútornak sem kell csupán álomnak maradnia! A TBM már közel 20 éve foglalkozik egyedi konyhabútor tervezéssel és gyártással. Bútorai egy kis magyar faluban, Tomajmonostorán készülnek a legkorszerűbb XXI. századi technológiával, bemutatótermük Budapest mellett, Dunaharasztin található. Az egyedi konyhabútorokat nemcsak az alapján tervezik és gyártják le milliméter pontosan, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a konyhában, hanem figyelembe veszik az ízlésedet, a költségvetésedet, és természetesen a praktikumot is, hogy minél jobban érezzétek magatokat a konyhában akár egy gyors ebéd, akár egy többfogásos vacsora elkészítésekor is. A konyhabútor tervezése egy nagyon fontos és felelősségteljes feladat, hiszen akár évtizedekre is szólhat ez a döntés. A stílusokkal, formákkal és az ízléseddel, elképzeléseiddel összhangban az otthonodra szabva tervezik meg és gyártják le konyhádat.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!