VISSZA

Hurom Hungary - TopJuicers Webáruház

A TopJuicers webáruházban elérhető prémium termékek a kényelmes és hatékony egészségmegőrzést, immunrendszer erősítést szolgálják olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak kedvezőtlenebb minőségben, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A készülékek világszínvonalon is az élvonalba tartoznak és hosszú távon támogathatják az életminőség javulását. Kizárólagos márkái hivatalos hazai forgalmazóként:

HUROM zöldség- és gyümölcsprések, amelynek lassú préselési technológiája díjnyertes, világszerte elismert.

Instant Vortex Air Fryer és Instant Pot multifunkciós főzőedény. Ezek olyan egyedülállóan idő-, energia- és költséghatékony, okos konyhai készülékek, amelyek azon kívül, hogy támogatják az egészséges ételkészítést, rohanó életmódunkhoz is tökéletesen alkalmazkodnak.

Vitamix prémium kategóriás, nagy teherbírású, multifunkciós blenderek, amelyek képesek forró levest, fagylaltot készíteni, de akár gabonát őrölni, kenyeret dagasztani is.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!