VISSZA

PROFIK ÁLTAL TERVEZVE, NEM CSAK PROFIKNAK

A Tramontina céget 1911-ben indította útjára Braziliában Valentin Tramontina, aki kovácsból lett gyártulajdonos és üzletember. Valentin 28 éven át vezette a céget, majd családtagjai vitték tovább. Kiváló minőségű termékeik hamar hírnevet szereztek a cégnek és nemzetközi szintre emelték azt. Mára több mint 120 országba exportálnak késeket, háztartási gépeket, konyhai eszközöket, bútorokat és szerszámokat. 

A Rio Grande do Sul-tól Budapestig: 

A Global Instore Kft. 2021-ben kezdte el forgalmazni Magyarországon a Tramontina termékeit és 2024-től a márka kizárólagos magyarországi képviselete.

Az értékek amit képviselnek és elkötelezettségük ügyfeleikkel szemben megegyeznek, hiszen céljukként tűzték ki, hogy a legkiválóbb késeket, konyhai eszközöket, serpenyőket, lábasokat és megannyi egyéb eszközt hoznak el Brazíliából Magyarországra vásárlóik számára. Mindezt magas minőségben és fenntartható módon.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!