VISSZA

Vintage Art Design By Tóth Tünde

Cégünk több mitn 20 éve sokéves tervezői tapasztalat után családi vállalkozásként jött létre. Beépített egyedi bútorok és enteriőrök teljeskörű tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Lakberendezőként az otthonteremtés volt és lesz a mindenkori célunk. Így valljuk azt, hogy a tervezéssel töltött idő és egyeztetés a legfontosabb része a folyamatnak. 

Fotóminőségű gyönyörű pontos látványtervekkel, számtalan ötlettel és folyamatos szakmai megújulással, fejlődéssel segítjük ügyfeleinket. Nálunk a kiegészítő lakberendezési szolgáltatás a tervezési folyamat része.

Egyedi gyártóként a vintage, cottage, loft és a minimál stílusban tervezünk elsősorban, de a farmhouse és a klasszikus angol stílus is megtalálható repertoárunkban. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a legelső vonaltól, a kulcsrakész átadásig!

WEBOLDAL
www.konyhabutorszakerto.hu
ELÉRHETŐSÉG
www.premiumkonyhastudio.hu
premiumkonyhastudio@gmail.com
+36 20 946 7866
ITT TALÁLOD
2112 Veresegyház, Fő út 159.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!