VISSZA

Weber

Már 1952-óta ünnepelhetjük a tökéletes grillezést, a kiváló know-how, az egyedi termékkínálat révén és lelkesedésünkkel minden iránt, ami „Weber“.

Nincs más olyan grill készülékgyártó, akinek nagyobb tapasztalata és tudása lenne, mint a Webernek. Ahogyan feltalálták a gömbgrillt Chicagóban egy egyszerű bója alapján, úgy folytatják a grillezés egész világának fejlesztését lépésenként, napról napra.

A világ egyik vezető gyártójaként, az iparág legátfogóbb termék és szolgáltatás kínálatával, napjainkban a Weber nemzetközileg azonos a grillezési innovációval, a tökéletes grillezési termékekkel, és a felülmúlhatatlan grillezési élménnyel. Összesen több mint 40 irodájuk van a világ minden részén, és folyamatosan népszerűsítik a Weber BBQ kultúrát szerte a világban.

A Weber kínálatában megtalálhatók a hagyományos gázgrillektől kezdve a modern elektromos modellekig mindenféle típusú grill, valamint a klasszikus hordozható grilltől a luxus kivitelű beépített grillig. Emellett a Weber a kiegészítők széles választékát is kínálja, beleértve a különböző füstölőket, sütőköveket és grilltartozékokat.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!