VISSZA

Miért Whirlpool®? - Kifinomult. Letisztult.
A Whirlpoolnál az innovatív technológia a letisztult élvonalbeli design jegyeivel ötvöződik. Nagyszerű kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik az életébe.

Hatékonyabb otthonok létrehozása
A Whirlpool minden részletet figyelembe vesz. Minden gépet úgy tervezünk, hogy segítsen Önnek otthona hatékony kialakításában könnyebben, gyorsabban és okosabban.

Használja az intuíciónkat az Ön előnyére
Sok Whirlpool készülékben figyelemre méltó technológia biztosítja a kényelmet, mely gyorsan reagál az igényekre. Az egyes helyzetekhez való alkalmazkodás révén az intuitív érzékelők kulcsfontosságú finomításokat tesznek lehetővé.

Magasabb szintek beállítása
Számunkra a fejlett teljesítmény azt jelenti, hogy nagyszerű eredményeket érünk el kevesebb víz és energia felhasználással. Csak úgy, mint Ön, úgy gondoljuk, hogy az értékes erőforrásokat odafigyeléssel kell használni.

Hozza létre a jövőt
A Whirlpool márkanévben a legjobb készülékek folyamatos innováció révén történő megvalósítása adott. De amikor a készülékek iparágának második évszázadába lépünk, továbbra is vezető szerepet töltünk be a környezetünk védelmében, és támogatjuk globális közösségünket.

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!