VISSZA

Zepter International Ungarn

A Zepter International immár 36 éves múltra visszatekintő nemzetközi vállalkozás, amely olyan széles termékportfólióval rendelkezik, melynek legfőbb célja, hogy megóvja ügyfelei egészségét, illetve kényelmessebbé és egyszerűbbé tegye életüket.

Méltán népszerű termékeik közül a Konyhakiállításon fókuszba kerül a Masterpiece főzőrendszer, mellyel akár zsiradék hozzáadása nélkül süthet, illetve akár víz hozzáadása nélkül párolhat. Emellett a látogatók megismerhetik az ételtárolás mesterét, a VacSy termékcsaládot, mellyel az ételek vákuumos környezetben akár 3-5-ször tovább biztonságosan tárolhatók el. A kések szerelmeseinek figyelmére a solingeni Felix Zepter kések számíthatnak, míg a tálalás nagymesterei különleges porcelán-, evőeszköz- és pohárkészleteket között találják meg az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

WEBOLDAL
shop.zepter.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 1 323 2426
+36 70 390 0402
info@zepter.hu

ITT TALÁLOD
1138 Budapest, Váci út 191.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!