A vasárnapi brunchok nagy kedvence az Eggs Bennedict, ami egy igen gazdag ízvilágú tojásos fogás. Az english muffin nevezetű serpenyőben sült kelttészta „pogácsákra" rendszerint bébispenót, füstölt lazac vagy sonka kerül, majd egy belül folyós sárgájú buggyantott tojás, az egész kompozíciót pedig megkoronázza a citrusos, vajas hollandi mártás. A Konyhakiállításon az English muffint Fiala Borcsa fogja elkészíteni, a buggyantott tojásért Fűszeres Eszter a felelős, míg a hollandi mártás trükkjeibe Kovács Dominik avatva be a nézőket. A bemutató alatt elmesélik, miért rajonganak személyesen is ezért az ételért, illetve mik azok a fogások, amiket maguk is szívesen látnak egy brunch asztalon. Az elkészült EggsBennyket a bemutató után korlátozott számban, de meg lehet kóstolni.
Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!