VISSZA

Paprika, kolbász, tejföl és véreshurka, mangó, kacsabőr. A Michelin csillagos 42 étterem signature fogásai Barna Ádám bemutatójában.

Paprika, kolbász, tejföl és véreshurka, mangó, kacsabőr. A Michelin csillagos 42 étterem signature fogásai Barna Ádám bemutatójában.

Ádám kétféle üdvözlő falattal készül a Konyhakiállításra, mindkettő a 42 étterem signature fogása. Az egyik három egyszerű alapanyag egy falatban, a másik pedig szintén egy kissé meglepő, de harmonikus párosítás. Ezek a Paprika, kolbász, tejföl és a véreshurka, mangó, kacsabőr. A 42 étteremről és Barna Ádámról többet is megtudhatsz interjúnkból, amely a blogunkon olvasható. 

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!