VISSZA

Izrael ízei Cserháti Tamarával: Sólet és Tahinis minisütemények

Izrael ízei Cserháti Tamarával: Sólet és Tahinis minisütemények

Cserháti Tamara, az Yalla! és Édes Közel-Kelet című könyvek szerzője férjének köszönhetően került kapcsolatba az izraeli konyhával, amely azonnal magával ragadta. Három szóval jellemzi ezt a gasztronómiai világot: friss, merész és lenyűgöző. Az izraeli konyha sokszínűsége remekül tükrözi a különböző kultúrák és hagyományok találkozását.

A program során sóletet és tahinis minisüteményeket készít, amelyek egy-egy falat erejéig Izrael autentikus ízvilágába repítenek. Egy különleges gasztrokalandozás, ahol felfedezhetjük azokat az ízeket, amelyek ezt a konyhát igazán különlegessé teszik!

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!