A tökéletes steak csak háromhétnyire van Öntől. Elismerten a legjobb és legfinomabb hús a szárazon érlelt marhahús. Az érlelési folyamat során a hús rendkívüli módon puhul meg, különösen, ha kellőképpen, zsírszövetekkel márványosan átszőtt. A hosszú idő alatt, míg a hús a Dry Ager húsérlelő hűtőszekrényben függ, ízei még intenzívebbé válnak és az érlelés végére semmihez sem fogható fantasztikus aromák tűnnek fel. Illata a felerősödő aromáknak köszönhetően hol spanyol száraz érlelt sonkára hol egy kellemesen érett francia sajtra vagy frissen sült kenyérre emlékeztetnek. Az eredmény nem hasonlít a normál steakre. A hús sokkal intenzívebb ízű és puha állaga miatt szinte olvad a szájban. A nyilvánvaló titok az oxigén, a hőmérséklet és a megfelelő páratartalom kiegyensúlyozott együttesében van, amely a fehérjékben lévő enzimek átalakulását, ilyen az ínyencek számára felbecsülhetetlen értékké alakítja. A Dry Ager mellett bemutatkoznak az innovatív és megbízható Berkel szeletelőgépek is!