VISSZA Jövőálló gépek, csodaszép bútorok és Dobó Ági vár a Kübernél

Jövőálló gépek, csodaszép bútorok és Dobó Ági vár a Kübernél

Kiállítói szelekció
2024. 02. 26
Jövőálló gépek, csodaszép bútorok és Dobó Ági vár a Kübernél

Visszatérő partnerünk, a Küber Bútor minden évben kompletten felszerelt konyhával jelenik meg a Konyhakiállításon. A tavalyi sikerek nyomán idén sem csupán trendi bútorok és innovatív gépek visznek életet az enteriőrjükbe: mindenki kedvenc Dobó Ágija az esemény mindhárom napján a Küber konyhában sürög-forog majd. A 22-es számú standon élő bemutató, kóstoló, beszélgetés és sztorizgatás vár majd, Ági pedig népszerű könyveit is magával hozza az eseményre, melyeket dedikál is igény szerint. Addig is tarts velünk, és fedezd fel a térben megjelenő újdonságokat közelebbről!

Senso palaszürke

Prémium Senso konyhák a környezettudatosság jegyében

Az új Senso prémium felületek lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkeznek. Ilyen például a praktikus ujjlenyomatmentes bevonat, a maximális tartósság, az ultra puha, selymes tapintás, az intenzív színmélység, az erős karcállóság, és nem utolsó sorban a fenntarthatóság. Idén négy vadonatúj színnel mutatkozik be a Senso család: az alpesi fehér és a palaszürke két konvencionális klasszikus, míg a korall és a jade üde trendszíneket kínálnak az egyedi, pasztell tónusú konyhákhoz.

Senso korall

A Senso lakkozott, prémium alpesi fehér szín tiszta, nyitott tereket hoz létre, univerzális árnyalata miatt könnyen kombinálható gyakorlatilag bármilyen más színnel vagy textúrával.

Senso alpesi fehér

A palaszürke lakkozott előlapok bársonyos meleget árasztanak, és komoly – de nem komor – eleganciát kölcsönöznek a térnek. Csodásan kombinálhatóak például tölgy felületekkel.

Senso palaszürke

Az új pasztell árnyalatú korall a Senso család színpalettájának már-már extravagáns tagja, amit az idei év színe, a Pantone Peach Fuzz inspirált. A fogantyú nélküli LINE N megoldások új alternatívája pedig a Curve sorozat, melynek hajlított frontjai izgalmas kontúrjaikkal emelik ki a lágy színkörnyezetet.

Senso korall

A jade gyönyörű pasztell zöld felülete frissítően üde, mégis nyugalmat áraszt. Ez a szín ideális lehet, ha olyan konyhát szeretnél, amely kellemes és harmonikus környezetet teremt a főzéshez és a családi együttlétekhez.

Senso jade

Láthatatlan Xtra Hob főzőlap beépített páraelszívóval

Az Xtra Hob a Nobilia Bútorgyár innovatív, házon belüli fejlesztése, amely új dimenziókat nyit a tervezés és a felhasználóbarát kiképzés terén. Különleges megjelenése miatt az Xtra Hob főzőlap tökéletesen illeszkedik egy modern, nyitott térbe, és visszafogott bájt kölcsönöz neki. Jellemzője, hogy teljesen a munkalap felületébe illeszthető, nincs pereme, így amellett, hogy exkluzív és elegáns érzetet ad, nagyon könnyen tisztítható.

Xtra Hob

És ez még nem minden: az Xtra Hob nem csak egy energiatakarékos indukciós főzőlap, hanem nagy teljesítményű elszívó is egyben, ami különösen előnyös lehet konyhaszigetek esetében. Az Xtra Hob remekül illeszkedik a közkedvelt palaszürke kő mintázatú munkalaphoz, de más felületekkel is harmonikus egységet alkot.

Bosch Accent Line készülékek a design és a technológia szerelmeseinek

A Bosch Accent Line konyhai készülékek kínálatában olyan prémium termékek találhatóak meg, amelyek alkalmasak egy kiváló minőségű és modern berendezésű, a legmagasabb igényeket is kielégítő konyhához. Intelligens megoldásai tökéletes eredményt biztosítanak, sőt, a mindennapi tevékenységben is támogatnak. A Home Connect alkalmazás segítségével például akár útközben is ellenőrizhetjük, hogy van-e még elég vaj a hűtőszekrényben kedvenc süteményünkhöz. A Bosch Accent Line mellett a Neff Collection forradalmi újdonságait is megcsodálhatod majd a Kübernél.

Bosch Accent Line

Aira plazmaszűrő a legmagasabb légminőségért

A főzés öröm, de hogyan szabadulhatunk meg a főzés során keletkező szagoktól és füsttől hatékonyan? A plazmaszűrő egy forradalmian új innováció, amely erre a kérdésre nyújt megoldást. A plazmás légkezelés a leghatékonyabb légtisztítási módszer, mely 98%-os szagcsökkentést garantál. A német fejlesztés eltávoítja a kórokozókat, baktériumokat, vírusokat és allergéneket a levegőből, a cigarettafüstöt és a főzéssel járó szagokat is semlegesíti. A plazmaszűrőt bármely páraelszívóhoz használhatjuk, fali, sziget vagy akár főzőlapba épített kivitel esetén is. Ráadásul a készülék a páraelszívó teljes élettartama alatt karbantartás nélkül üzemeltethet, így maximális kényelmet nyújt.

Aira plazmaszűrő

Látogasd meg a Küber Bútort és Dobó Ágit március 1-3. között a Budapest Arénában, az ország legnagyobb konyhai témájú eseményét, ahol a legújabb gépekkel és a legfrissebb trendekkel várjuk az építkezés, felújítás előtt állókat és a konyhák szerelmeseit! Kedvezményes árú belépőd ráadásul 30% kedvezményt is jelent a Tefal magyarországi szaküzleteiben és a homenadcook.hu webshopban. A beváltás részleteiért látogass el honlapunk Jegyek szekciójába, isnpirációért és hasznos tudnivalókért pedig Facebook és Instagram oldalunkra!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!