VISSZA

"A BRUSTOR belga családi vállalkozás 1965 óta gyűjti tapasztalatait a teraszárnyékolás területén, a cég mai formájában 1997 óta létezik. 2011-ben elsők között lépett piacra a bioklimatikus pergolarendszereivel. Magyarországon 6 éve vagyunk jelen a belga anyavállalat kizárólagos hazai forgalmazójaként. A pergolák 100%-ban belga tervezésűek és gyártásúak, a cég Gullegemben, Belgiumban létesített központjában. A BRUSTOR pergolákat a kényelem, biztonság, a finom kidolgozás és magas technikai színvonal jellemzi. Ma már minden pergolánk okospergola, így egyszerűen illeszthető az épület otthonautomatizálási rendszeréhez. A budapesti exkluzív bemutatótermükben egyszerűen és kényelmesen áttekintheti a termékkínálatukat, a bioklimatikus pergolák nyújtotta lehetőségeket, megoldásokat és meggyőződhet egyszerű kezelésükről.”

WEBOLDAL
https://www.brustormagyarorszag.hu/
ELÉRHETŐSÉG
info@brustormagyarorszag.hu
iroda +36 30 641 9332
Lepsényi Tamás +36 20 368 1640
https://www.facebook.com/brustormagyarorszag
https://www.instagram.com/brustor_magyarorszag/
ITT TALÁLOD
Bemutatóterem: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!