VISSZA

Az RS Bútor 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, meghatározóan magyar gyártók termékeit kínálja. Az RS márkát azzal a szándékkal építjük immáron 26. éve, hogy segíthessünk Vásárlóinknak otthonuk, konyhájuk, irodájuk kényelmes és minőségi berendezésében. Mára az RS-t a legnagyobb lakberendezési áruházláncok között emlegetik, kínálatunkat azokéval vetik össze, és ebben a mezőnyben döntenek mellettünk évről évre egyre többen.
Versenyképességünket bizonyítja, hogy árainkkal jó válaszokat tudunk adni, trendi kínálatunk folyamatosan megújul, megrendelési határidőnk az egyik leggyorsabb a piacon, árbevételünk folyamatosan emelkedik és eközben folyamatosan egyre színvonalasabbá válnak áruházaink és online felületeink. Töretlen hittel valljuk, hogy a legnagyobb értékeink a Vásárlóink, akik mellettünk döntenek, valamint Munkatársaink és beszállító Partnereink, akik mindazt az irányt ma is a legnagyobb szakértelemmel és odaadással képviselik, amit több, mint negyed évszázada megfogalmaztunk.

WEBOLDAL
www.rs.hu
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!