VISSZA

Az RS Bútor 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, meghatározóan magyar gyártók termékeit kínálja. Az RS márkát azzal a szándékkal épül immáron 27. éve, hogy segíthessen Vásárlóinak otthonuk, konyhájuk, irodájuk kényelmes és minőségi berendezésében. Mára az RS-t a legnagyobb bútoráruházláncok között emlegetik, kínálatukat azokéval vetik össze, és ebben a mezőnyben döntenek mellettük évről évre egyre többen.

Versenyképességüket bizonyítja, hogy áraikkal jó válaszokat tudunk adni, trendi kínálatuk folyamatosan megújul, megrendelési határidejük az egyik leggyorsabb a piacon, árbevételük folyamatosan emelkedik és eközben folyamatosan egyre színvonalasabbá válnak áruházaik és online felületeik. Töretlen hittel vallják, hogy a legnagyobb érték a Vásárló, aki mellettük dönt, valamint Munkatársaik és beszállító Partnereik, akik mindazt az irányt ma is a legnagyobb szakértelemmel és odaadással képviselik, amit több, mint negyed évszázada megfogalmaztak.

WEBOLDAL
www.rs.hu

Kiállítói programok és újdonságok

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!