VISSZA Rendelésre készülő egyedi elszívók

Rendelésre készülő egyedi elszívók

Tervezési tippek
2022. 01. 19
Rendelésre készülő egyedi elszívók

Egy igazán stílusos és minden szempontból kifogástalan konyhában az alapfelszereltségen túlmutató konyhagépeket is megtalálsz, melyek bár elsőre kényelmi tartozéknak tűnhetnek, azonban hamar szükségletté válhatnak. Ilyen eszköz lehet például az elszívó, ami bár közvetlenül nem szükséges az ételek és italok elkészítéséhez, mégis képes teljesen megváltoztatni a konyhában töltött percek minőségét. A nyitott vagy amerikai stílusú konyhákban és a kis lakásokban pedig egyenesen életmentő egy megfelelően kiválasztott és elhelyezett elszívó. Lehet süllyesztett, elrejthető, visszafogott vagy látványos, a modern kor kutatás-fejlesztési vívmányai lehetővé teszik, hogy ezen a téren se kelljen többé kompromisszumot kötnöd - egyedi, személyre szabható és megrendelésre gyártott elszívóival a Pando minden igényedről gondoskodik. Cikkünkben végigvesszük az elszívók leggyakoribb típusait a márka csodás termékszelekcióján keresztül, melyet új partnerünknek, az Operisnek köszönhetően idén a Konyhakiállításon is megcsodálhatsz. Tarts velünk!

Fali elszívók

Praktikus kialakításuknak és a könnyű beszerelhetőségnek köszönhetően ez a legelterjedtebb elszívó típus. A klasszikus formájú, jellemzően acél borítású modelleken túl tömör téglatest, légies és döntött lap vagy különleges anyagú - például rezes vagy márvány - elszívókkal egyedi színt csempészhetsz a konyhádba.


Beépített elszívók

A beépített elszívók csoportja a legszínesebb a listában. Az alap mennyezeti elszívókon túl pultba vagy akár főzőlapba süllyesztett megoldások is elérhetők, melyek helytakarékos és diszkrét módon szabadítanak meg a kellemetlen aromáktól és felesleges párától sütés-főzés közben.

Sziget

A szellős és sokoldalúan alkalmazható sziget elszívók lebegve segítenek a mindennapos konyhai teendők során. Központi elhelyezkedésükből kifolyólag kiválóan bővíthetők polcrendszerrel vagy izgalmas világítástechnikai megoldásokkal.

Dekoratív

Egy elszívó több is lehet, mint egyszerű funkcionális eszköz. A legújabb modellek között dekoratív megoldások is helyet kapnak, melyek térszervező erejüknek köszönhetően nem csupán csendben végzik a dolgukat, de akár a konyhák ékköveként ragyognak. Ezek a falra szerelt vagy mennyezetről függesztett statement darabok formavilágukkal vagy prémium borításukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Személyre szabott

Végső soron az elszívó csupán egyetlen eleme annak a rendszernek, mely a konyhádat alkotja. Természetes tehát, hogy nem a konyhát szervezed az elszívó köré, hanem olyan elszívót választasz, mely tökéletesen simul a koncepcióba. Ebben segít téged a Pando személyre szabható, rendelésre készülő elszívóival. Tailor made elszívóiknak csak a képzeleted szab határt, egyedi méretben, különféle színekben, formában és borítással kérheted azt az elszívót, amire mindig is vágytál.

Gyere el április 22-24. között a Budapest Arénába, ahol mindent megtalálsz, amire álomkonyhádban szükséged lehet! Addig is csatlakozz a Facebook eseményhez, és kövess minket Instagramon, ahol a kiállításig folyamatosan friss tartalmakkal jelentkezünk!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!