VISSZA Az ezerarcú olasz konyhadesign esszenciája

Az ezerarcú olasz konyhadesign esszenciája

Kiállítói szelekció
2022. 01. 18
Az ezerarcú olasz konyhadesign esszenciája

A Konyhakiállításhoz idén csatlakozó új partnerünk, a Konyhasziget 25 éves fennállása óta több mint 2500 konyhát hozott létre, melyekben olasz és német gyártók makulátlan termékei kaptak helyet. Az idei eseményen széles kínálatuk egyik ékkövét, az olasz Lube márka újdonságát mutatják be. A Lube egyéni igények szerint alakítható, sokoldalú részletei, magas minőségű, időtálló alapanyagai és prémium kivitelezésű, letisztult vonalvezetésű konyhabútorai az első helyre emelték a márkát az olasz piacon a legyártott konyhák száma alapján. Tarts velünk, és meríts ihletet az olasz konyhadesign utánozhatatlan szépségéből: ismerd meg a Lube lélegzetelállító kollekcióit!

Flavour, a kaméleon

A Flavour egy modern konyha, amely a számos választható ajtó és a sokrétű kialakítási megoldás által képes bármilyen stílusú otthonba tökéletesen belesimulni. Ily módon a Flavour konyhák megjelenése aszerint változik, hogy milyen környezetben helyezzük el őket, és válnak ezáltal klasszikus vagy progresszív konyhává.

Agnese, a romantikus

Az Agnese vonal megidézi az érzést, amikor a ház legbarátságosabb helyén találjuk magunkat, amelyet finom illatok és szép emlékek töltenek meg. Amikor összejövünk rokonainkkal, barátainkkal, hogy a közös étkezés öröme mellett együtt fedezzük fel régi idők hagyományait, vagy új fogásokkal kísérletezzünk. A romantikusabb stílust szeretők kedvence középpontjában a robusztus és finoman megmunkálható, a bútorgyártás kezdeteitől használt tömörfa áll.

Oltre, az exkluzív

Szigorú vonalvezetés, de gazdag lényegi elemek jellemzik az Oltrét, melyet a különleges kidolgozás és kiegészítők tesznek egyedivé. A gondosan kialakított és összeválogatott színek és anyagok, a részletek finom kidolgozása és széles körű variálhatósága emeli az Oltrét a living-dining terek főszereplőjévé.

Clover, az autentikus

A Clover örökérvényű megjelenésének kulcsa a választható burkolóelemekben rejlik. A tapintható fafelületek természetes szépsége olyan színekkel és anyagokkal párosul, amelyek a természet világát idézik. Autentikus, természetes és ezerféle formában elérhető, a kimért, szögletesen minimalistától a kereken kanyargós eklektikusig. A Clover egy olyan konyha, amely a legkülönfélébb lakberendezési követelményekhez tud alkalmazkodni.

Bármelyik stílus is áll hozzád legközelebb, a Konyhasziget széles kínálatában biztosan megtalálod az igazit. Látogass el április 22-24. között a Konyhakiállításra, és szeress bele az új konyhádba!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!