VISSZA Forradalmi újdonságok a Miele műhelyéből

Forradalmi újdonságok a Miele műhelyéből

Kiállítói szelekció
2022. 01. 18
Forradalmi újdonságok a Miele műhelyéből

Immer Besser - szól a Miele a szlogen, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy több mint 120 éve soha nem elégednek meg a legjobbal, mindig többre, jobbra törekszenek. Munkájuk során a konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek gyártására összpontosítanak és eltökélten dolgoznak azon, hogy a világ legmegbízhatóbb és legvonzóbb prémium márkája a Miele legyen. Olyan termékeket kínálnak, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság és a megjelenés terén is a legmagasabb színvonalat képviselik.

A Miele a Konyhakiállítás állandó, visszatérő sztárja, azonban idén még magasabb szintre emelik a részvételt. Névadó szponzorként a Miele gondoskodik majd a háromnapos nagyszínpadi programsorozatról. A programok közt izgalmas főzőbemutatók és egy sajtó brunch is helyet kap, ahol a Miele egyik márkanagykövete Mádai Vivien és Kis Sándor séf hétvégi reggeli és vendégváró brunch fogásokkal készülnek. Iklódi Dóra food stylist pedig elkalauzol minket a tiszta formák és látványos tányérok világába - otthon is elkészíthető trükkökkel és praktikákkal. Tarts velünk addig is, és ismerd meg azokat az újdonságokat, melyeket a Konyhakiállításon közelebbről is szemügyre vehetsz!

Fókuszált energia

Gyakran főzöl több személyre? Nagy méretű edényeidet vagy serpenyőidet száműzted a szekrénybe, amióta főzőlapot használsz? Akkor a Miele legújabb 2in1 indukciós főzőlapját neked találták ki. A legújabb Miele indukciós főzőlapon 4 főzőzóna található, amely összevonható 2 PowerFlex XL főzési zónává, sőt, a koncentrált teljesítmény eléréséhez a két főzőzóna teljesítménye egyetlen zónába is összpontosítható. A főzőlap a már felhelyezett edényt bekapcsoláskor azonnal felismeri, a melegen tartási funkció pedig úgy fűti az edény alját, hogy nem ég le az étel. A síkba építhető páraelszívó pedig nem csak eleganciát és teljes szabadságot biztosít a konyha berendezésénél, hanem automatikusan reagál a főzőlap beállításaira is. Az ECO motornak köszönhetően használata energiatakarékos és csendes. Kell ennél több?

Kristálytiszta levegő

Ha konyhatervezésről van szó, az ergonómia és az okos tárolási megoldások megkerülhetetlen szempontok. Bármennyire is áramvonalasra terveztük a konyhát, mindig elkél 1-2 plusz bevethető felület vagy rejtőzködő eszköz. A pultba süllyeszthető, magas teljesítménye ellenére rendkívül csöndes Miele Downdraft páraelszívó elegáns matt fekete kivitelben tökéletes kombináció lehet a keskenyebb kialakítású főzőlapokkal. Az elszívó rögtön reagál a főzőlap beállításaira, sőt, az elszívóernyő is automatikusan ideális üzemi pozícióba áll. Az elszívóknál kritikus zsírleválasztás és tisztíthatóság sem akadély többé a 10-rétegű nemesacél zsírszűrőnek köszönhetően.

Mindig frissen, ropogósan

A fenntarthatóság korában a hatékony energiafelhasználás és az élelmiszerek frissességének megőrzése fontosabb, mint valaha. A Miele új beépíthető hűtő generációja mindkettőről gondoskodik, a K7000-es modellek ráadásul számos egyedülálló funkcióval rendelkeznek, ami a mindennapos használatot teszi kényelmessé és örömtelivé. A PerfectFresh Active frissentartó rendszernek köszönhetően a zöldségek, gyümölcsök sokáig frissek, ropogósak maradnak, a termékcsalád magasabb kategóriás készülékeiben egy elölről hátra forgatható üvegpolcon, az úgynevezett FlexiTray-en pedig könnyebben elérhetjük a hűtőben tárolt élelmiszereket. Az ajtóban található polcok magassága ízlés szerint, szabadon állítható. A különös gonddal kialakított részletek, a nemesacél hátfal, a fiókok nemesacél, egyenes fogantyúi és a megvilágított DynaCool ventillátor az új hűtőgenerációt minden letisztult, modern konyha méltó elemévé teszik.

Tarts velünk április 22-24. között a Konyhakiállításon a Budapest Arénában, és ismerd meg a konyhai eszközök legújabb generációját első kézből! Addig is csatlakozz hozzánk Instagramon és Facebookon, ahol az eseményig folyamatosan friss tartalmakkal jelentkezünk!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!