VISSZA Gamadecor luxuskonyhák

Gamadecor luxuskonyhák

Kiállítói szelekció
2021. 11. 19
Gamadecor luxuskonyhák

A Porcelanosa Group leginkább elsőrangú padló- és burkolati megoldásairól híres, azonban a vállalatcsoport által lefedett termékek palettája jóval szélesebb ennél, sőt, az otthon szinte minden helyiségére kiterjed. A Porcelanosa ernyő alatt egyesült márkák egyik ékköve a Gamadecor, mely kitűnő konyhai és fürdőszobai termékek mellett sokoldalú gardróbokat és kiegésztőket is kínál a prémium design szerelmeseinek, tevékenységük fókuszában mégis a konyhák állnak az alapítás óta eltelt több mint 30 évben. A Gamadecor hazai képviselete, a Palatinus a praktikus design és a prémium megjelenés hibátlan egyvelegét hozza el az otthonodba - és a 2022-es Konyhakiállításra. Készülj fel, és inspirálódj blogposztunkkal!

Agilis környezet

Legyen szó kis alapterületű vagy szellős konyháról, esetleg étkezőről, a rafinált megoldások mindenhol emelik az életszínvonalad. Egy ergonomikusan kialakított konyhabútor, optimalizált polc- és fiókrendszer vagy éppen egy szituációhoz alakítható, rugalmas elem olyan minőségi javulást eredményezhet a mindennapjaidban, melyet ha egyszer megtapasztalsz, nem érted majd, hogyan lehetett korábban ezek nélkül élni. A Gamadecor ismeri ezt az érzést, és ennek mentén tervezi azokat a konyhákat, ahol a konyhapultot bárfelületté, a nyitott kabint pedig láthatatlanná varázsolhatod kedved szerint.

A tároló megoldások, fiókok, fakkok, fűszer-, evőeszköz- és tányértartók, polcok szintén a konyhabútorral egységes kivitelben a konyhabútorba építve érkeznek, ahogyan a szekrények belső világítása is - mindez természetesen igényeidhez hangolva.

Most látsz, most nem látsz

Olyan exkluzív térszervező mágiát is megvalósíthatsz a Gamadecor konyhákkal, amelyekről eddig csak álmodtál. Ilyen például az elrejthető konyha: az amerikai konyha részeként kialakított konyhabútorodat egy mozdulattal eltüntetheted egy beépített ajtó mögé, rendezett nappalivá alakítva a helyiséget. De akár a mosogató pult mögötti sorakozó fűszereket, késeket és egyéb eszközöket is láthatatlanná teheted egy elhúzható fallal. A konyhasziget közepén kihúzható eszköztartót visszasüllyasztheted a konyhaszigetbe, vagy akár a sziget pultját eltolva növelheted meg a főzéshez a munkafelületet.


Az elemek többsége különleges tulajdonságokkal rendelkezik. A lézeres eljárással készülő élzárásoknak köszönhető a tökéletes illeszkedés, mely védelmet biztosít a folyadékokkal, ütésekkel és a magas hőmérséklettel szemben egyaránt. A bútorok 8 órán keresztül ellenállnak a víznek, így garantáltan nem árt nekik a kifröccsenő víz, sem pedig egy kisebb beázás. Sőt, a bútorok nagy része karc-, ütés-, hő-, vegyszer- és ujjlenyomatálló, így mindennapos használat során szinte lehetetlen kárt tenni bennük.

Precízió és strapabírás

Makulátlan megjelenés

A Gamadecor konyhákban a minőség és az innovatív technológiai megoldások modern, letisztult tervezői szemlélettel párosulnak, mind formavilágban, mind a választható - lakkozott, matt, tölgy-, vagy diófa hatású, illetve egyéb - felületeket tekintve, melyeknél kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy az egyedi gyártás során a szekrények mintázata minden irányban tökéletesen fusson. A fa erezete nem törik meg az alsó és felső szekrény között, hanem tökéletes összhangban simul, harmóniát teremtve az otthonod központi helyiségébe.

Testhezálló design

Ha a Gamadecor mellett teszed le a voksod, az igényeidet minden dimenzióban kiszolgálják. Az egyedi, méretre gyártott konyhák konfigurálásában látványtervező szakember is segít abban, hogy meghatározd a konyhádba passzoló méreteket, elrendezést, látványvilágot. A konyha elemeit prémium minőségű, ellenálló panelek, és hozzájuk választható számtalan borítás, fogantyú, egyedi kiegészítő és tároló megoldás adja, melyek közül biztosan megtalálod az ízlésednek és igényeidnek legmegfelelőbbet.

Gyere el 2022. február 25-27. között a Konyhakiállításra, ahol szakértői segítséggel válogathatod össze álomkonyhád minden elemét!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!