VISSZA Lacanche: kézzel készített, prémium francia tűzhelyek

Lacanche: kézzel készített, prémium francia tűzhelyek

Kiállítói szelekció
2022. 02. 18
Lacanche: kézzel készített, prémium francia tűzhelyek

Az idei Konyhakiállításon a Wood World Design standján egy igazán különleges francia kuriózummal találkozhatsz. A kis francia település, Lacanche nevét viselő márka olyan prémium sütőket és tűzhelyeket készít, melyekkel otthonodban is professzionális körülményeket teremthetsz kulináris kalandozásaidhoz. A több száz éves múltra visszatekintő gyár, illetve márka működését és termékeit a francia bor- és gasztrokultúra itatja át, részben ebből ered összetéveszthetetlen karaktere.

A Lacanche tűzhelyek azok számára készülnek, akik a “slow living” szellemében ünneplik a páratlan kézműves minőséget, és konyhájuk mestereiként feledhetetlen pillanatokkal szeretnék megajándékozni magukat és szeretteiket. Manapság számos megbízható, nagy teljesítményű sütőből és tűzhelyből válogathatunk. Többségüket vagy kényelemre és könnyű kezelésre tervezték, vagy magas hőfok elérésére rideg, ipari megjelenés mellett. A Lacanche ezzel szemben a megfizethető luxus, a kézműves hagyományok, az értéktartó konstrukció és a magas teljesítmény egyvelegét kínálja emberközpontú megjelenésben és felépítésben.

A márka személyre szabható, egyedi tűzhelyeivel többé nem kell kompromisszumot kötnöd esztétika és magas teljesítmény terén. Az egyénileg konfigurálható modellek között a legkisebbtől az egészen grandiózus, 4 ajtós verziókig találsz opciókat, emellett kiválaszthatod a számodra tökéletes stílust, színt, magasságot, égő konfigurációt és kiegészítőket.

Gáz, elektromos vagy hőlégkeveréses? A te döntésed!

Amennyiben az alapmodell két sütőt tartalmaz, több lehetőség közül lehet választani: teljesen gáz vagy teljesen elektromos, 1 gáz és 1 elektromos, vagy 1 gáz és 1 elektromos légkeveréses (utóbbi nem minden modellnél választható opció). A gázsütő erős “nedves” hőt biztosít, mely kezdetben koncentráltabb a sütő alján, majd a forró levegő feláramlik a falakon, felül konvergál, és visszakering a sütőtér közepén, egyenletes barnulást és az ízek keveredését biztosítva. Mivel a gázsütő a páratartalom mindössze 6%-át veszíti el a sütő falai között, a sült burgonya, a húsok és a kenyerek is ízesebbek és szaftosabbak lesznek. Az elektromos sütő lehetővé teszi az alacsonyabb hőmérsékletet és a főzési módok szélesebb választékát, amelyek a felső és alsó elemek beállításával vezérelhetők. Az elektromos sütő szárazabb hőt biztosít, így az étel kérge általában ropogósabb lesz. A nagyobb méretű sütőkben emellett lehetőség van hőlégkeverésre váltani.

Testreszabható felső kiosztás

A felsőrészek, azaz a tűzhelyek Classique vagy Traditional kiosztás szerint konfigurálhatók. Az előbbi közepén egy nagy teljesítményű, nyílt lánggal működő - így közvetlen és gyors hőleadásra alkalmas - rózsa található, míg a Traditional felsőrésznél egy egyenletes hőelosztásra tervezett öntöttvas lap foglalja el ezt a helyet. Az adott központi elemet (a modell méretétől függően) kiegészíthetik további rózsák, sütőlap, grillrács, vízfürdőként, gőzőlőként vagy párolóként használható multifunkciós főzőtartály és indukciós gyűrűk.

Klasszikus és modern stílus

Az időn és trenden átívelő Lacanche Classique Collection “tiszteleg a múlt előtt és a jövőbe tekint”. A hagyományosabb kinézetű, a Moderne vonalhoz képest díszítettebb Classique termékcsalád visszafogott szépséget kínál örökérvényű, elbűvölő kivitelben. A francia hagyományt kortárs bájjal ötvöző Lacanche Moderne kollekció a művésziséget és az eleganciát egyesíti egyetlen kifinomult termékcsaládban. A Moderne stílus csábító, elegáns és sikkes, miközben hű marad a kulináris ikon alapvető formavilágához.

Páratlanul gazdag színpaletta és egyedi színek

A kemencében égetett porcelánzománc rendkívül tartós és könnyen tisztítható borítást ad a Lacanche sütőknek, amelyek így minimális gondozás mellett generációkon át megőrzik fényüket. Közel 30 alapszín - mint például a fekete, a burgundy, a rózsakvarc, oliva, korallkék vagy terrakotta - mellett teljes egyedi árnyalatban is megrendelhető vágyott modell.

A Lacanche termékeit nem kezdőknek találták ki, viszont azok, akik hajlandók időt, energiát és pénzt invesztálni főzőtudományuk tökéletesítésébe, és ehhez megbízható partnert keresnek, nem fognak csalódni. Kezdd el álmaid sütőjének tervezgetését a Konyhakiállításon 2022. április 22-24. között a Budapest Arénában! Addig is maradj velünk, és csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!