VISSZA A konyhabútorok ékszerei: Small Details fogantyúk és kilincsek

A konyhabútorok ékszerei: Small Details fogantyúk és kilincsek

Kiállítói szelekció
2022. 04. 10
A konyhabútorok ékszerei: Small Details fogantyúk és kilincsek

Az ördög a részletekben rejlik - hangzik a mindenki által ismert mondás. És valóban: hiába minden igyekezet, gondosan kiválasztott bútor, gép és eszköz, ha az apró finomságokra nem fordítunk elegendő figyelmet, az álomkonyha nem lesz az igazi. Amikor az enteriőr koncepciója kiforrott, megvan a tökéletes stílus és az ehhez illő bútorok, akkor hívhatod segítségül a Small Details megoldásait, melyek felteszik az i-re a pontot, vagyis elhelyezik a cseresznyét azon a bizonyos habon.

A hosszú hónapok alatt megtervezett konyhákban a Small Details fogantyúi nem csupán funkcionális elemek, hanem valóságos díszek lesznek a bútoron. Stílusban is bővelkedik a kínálat, a letisztult skandináv formáktól, a játékos barokkig teljes a paletta, így biztosan megtalálod a szívedhez és a konyhád stílusához leginkább passzoló megoldásokat náluk. A termékek általában egyedi elképzelés szerint, gyakran kézzel, kisüzemi körülmények között készülnek. Ennek folyományaként a rendelések átfutási ideje hosszabb (akár 4-5 hét), de jól tudjuk: a jó dolgokhoz idő kell! Ha pedig a kezdetektől gondolunk a konyhánk ékszereire, akkor ez nem jelent gondot, hiszen könnyedén összehangolhatjuk a választást a projekt többi szakaszával.

Rákóczi Zsófia és Oravecz Tamás két éve kezdett bele abba a munkába, aminek középpontjában az ízléses és igényes enteriőrök ez a nagyon fontos, ugyanakkor gyakorta elhanyagolt részlete áll. Ma kizárólag a Small Details kínálja Magyarországon az európai piac élenjáró formatervezőinek fogantyúit, kilincseit és egyéb enteriőrkiegészítőit. A Small Details webshopjában és budapesti bemutatótermében olyan világhírű márkákat találsz, mint az Armac Martin, a Formani, a Turnstyle Designs, a Pullcast vagy éppen a Henry Blake.

Armac Martin

Az Armac Martin meggyőződése, hogy a legkisebb részletek is képesek hatalmas változást megvalósítani. A 90 éve családi vállalkozásként működő cég kitart öröksége mellett, és minden munkafolyamatot angliai gyárában bonyolít le. A saját tervezőcsapatuk által megálmodott kollekciók kézi gyártásának utolsó fázisáig magasan képzett szakemberek személyesen felügyelik a folyamatokat. Termékeik a világ legszebb konyháiban és belső tereiben bukkanak fel.

Henry Blake

A Henry Blake Hardware termékei múlhatatlan szépségű, gyönyörűen kivitelezett kézműves alkotások Anglia szívéből. A márka csúcskategóriás kilincsei és bútorfogantyúi a klasszikus brit elegancia mellett az art deco korszak szellemét idézik. Minden termékük 100% tömör sárgarézből, kiváló minőségű bevonattal, natúr felülettel vagy kézzel készített lakkozással készül.

Turnstyle Designs

A Made in England kódolva van a Turnstyle Designs DNS-ébe. A kézzel varrott bőrtől kezdve a különleges, kalapált felületekig szállítanak többek között lakossági-, kereskedelmi- és jachtprojektekhez pompás megoldásokat. A Turnstyle minden apró dologra odafigyel, az exkluzív külső mellett rendkívül fontos számukra az összeszerelés minősége - filozófiájuk szerint a terméknek úgy kell működnie, ahogy kinéz.

PullCast

A portugál PullCast olyan kiegészítőket tervez, amelyek ékszerként vonzzák a tekintetet. Aki egyszer találkozott a cég remekműveivel, biztosan örökre emlékezetébe vési különleges formáit. A kézzel készült kollekciók különböző stílusokat képviselnek, de mindegyik magukba foglalja az ősi technikákat és a kézművességet. A tervezők arra törekszenek, hogy örök életre szóló darabokat teremtsenek, így a design mellett figyelembe veszik az anyagfelhasználást és a funkciót is.

Formani

A Formani egy kilincsekre és bútoralkatrészekre specializálódótt holland luxusmárka. Munkamódszerük elsősorban a formatervezésre összpontosít, amely ötvözi az esztétikai értékeket a funkcionalitással, kiváló minőségű termékeket alkotva. Piet Boon-nal és más neves holland tervezőkkel 2009 óta gyártanak impresszív termékeket. Kollekcióik teljes megoldást és egységet nyújtanak ajtó- és ablakkilincsek, fogantyúk és fürdőszobai kiegészítők összehangolásában.

Találd meg konyhád káprázatos kiegészítőit a Konyhakiállításon április 22-24. között a Budapest Arénában! Kedvezményes belépődet már ma beszerezheted ezen a linken, Facebook és Instagram oldalunkon pedig további prémium konyhai márkával és inspiráló tartalmakkal várunk az eseményig. Tarts velünk!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!