VISSZA Építészeti racionalizmus és személyesség - 5 ASTER hangulat

Építészeti racionalizmus és személyesség - 5 ASTER hangulat

Kiállítói szelekció
2022. 04. 10
Építészeti racionalizmus és személyesség - 5 ASTER hangulat

Az olasz ASTER kínálatában a klasszikustól a minimálig 12 különböző stílusú konyhabútor kollekciót találhatsz. A márka prémium jellege azonban nem csupán a sokrétű, de egységesen pompás megjelenésben és a választékban mutatkozik meg: kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, legyen szó fáról, üvegről vagy a vasalatokhoz használt matériákról. Különlegessége a merész és szokatlan anyagpárosítás, így a konyabútorokon akár igényesen kidolgozott bőr dekorációs elemekkel is találkozhatsz.

Az ASTER konyhabútorok funkcionális szempontból is izgalmas elemeket kínálnak, melyek mindegyike a tökéletes kényelmet és eleganciát szolgálja. Akárcsak más használati tárgyak, például divatcikkek esetén, a konyhabútoroknál is érdemes alaposan megvizsgálni, hogy mit takar a külcsín - hibátlanok-e az élek, illesztések, csiszolások és szerkezetek. Az ASTER minőség iránti elkötelezettségét elárulja a bútorok belsejének lenyűgöző, a legapróbb részletekre is kiterjedő kidolgozottsága, még a szakavatatlan szem számára is.

A technikai részleteken túl azonban a szenvedély és különleges szemléletmód teszik igazán egyedivé a márkát. Az ötletek és érzelmek leképezésének eszközeként tekintenek a desingra, ennek köszönhető, hogy kollekcióik személyes, intim hangulatot képesek teremteni az enteriőrben. Mindegyik kollekció egy univerzális történetet mesél el és önt fizikai formákba és megoldásokba. Ennek szellemében 5 különböző hangulatot határoztak meg, melyek mindegyike más-más ihletforrásból táplálkozik, és sajátos karakterrel bír. Ismerd meg ezeket közelebbről!

Moderno

A Moderno arról szól, ami éppen most történik: olyan dolgokról és érzületekről, melyek tegnap még nem voltak, és holnap sem lesznek. Az illékony jelen, a múló pillanat esszenciáját megragadó hangulat magában hordozza a modern kori létezés duális jellegét: a tiszteletreméltó erőt és a törékenységnek teret adó érzékenységet, mely a jelen tartalmas megéléséhez egyaránt szükséges.

A Moderno hangulathoz sorolható a márka legtöbb kollekciója: a ragyogó Pure Glam, a gyönyörű Contempora, a művészi Brera Academy és a letisztult Atelier sorozatok.

Factory

A Factory hangulat a folyamatos alkotómunka előtt tiszteleg. Képzelj el egy pezsgő, kreatív műtermet, melyben keverednek a különféle ötletek és stílusok, új horizontokat nyitva egymással adott kölcsönhatásuk erejéből! Acél és fa, csiszolt, fényes, lakkozott felületek - a Factory hangulat a lefektetett szabályok áthágásáról szól azoknak, akik nonkonform módon szeretnék rendezni az életterüket, merész és egyedi megoldásokkal.

Transitional

A Timeline és az Avenue kollekciókat átfogó Transitional design hangulat azoknak szól, akik szeretnek utazni az időben, értelmezni, fejlődni, minden egyes nap mást viselni. A legjobb példa az építészetben talán egy nagyvárosi főút, melyet az idő múlásával színesít a történelem, és bár a jelenben létezik, mégis a jövőbe tart. Ez a hangulat segít minden napot egy új kezdetként megélni.

LuxuryGlam

A Luxury Glam az arany és ezüst, a fényes felületek és tükrök játékos kombinációival, a fényűző felületekkel és nemes fával megtestesíti a csipetnyi csillogással fűszerezett luxust. Makulátlan megjelenés, ragyogás, pazar túlzások, féktelen szórakozás, bennfentes összekacsintás - a Luxury Glam hangulat nem meghatározható egyszerű fogalmakkal, hiszen lényegét az asszociációk ereje idéz elő.

Tradizionale

A Portrait és az Opera kollekciókat tömörítő Tradizionale egy klasszikus hangulat, ami a múlt hagyományait idézi meg az enteriőrben. A tradíció nem feltétlen az egyes bútordarabok megjelenésben köszön vissza, sokkal inkább az összhatásban. Ez egy olyan stílus, melynek érzelmi magja a stabilitást adó múltban eresztett gyökeret.

Találd meg a hozzád illő hangulatot - keresd az ASTERT a Konyhakiállításon 2022. április 22-24. között a Budapest Arénában, ahol testközelből is felfedezheted a funkció és forma tökéletes harmóniáját! Addig is kövess minket Facebookon és Instagramon inspiráló tartalmakért és friss hírekért!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!