VISSZA A polimer ezer arca: REHAU konyhai megoldások

A polimer ezer arca: REHAU konyhai megoldások

Kiállítói szelekció
2022. 03. 15
A polimer ezer arca: REHAU konyhai megoldások

Amikor az új otthonodat tervezed, vagy éppen egy nagyobb léptékű konyhafelújítási projekt kezdeti fázisában vagy, olyan megoldásokat keresel, melyekkel hosszú távon elégedett leszel. Míg egy rosszul kiválasztott illatgyertyát vagy díszpárnát könnyedén le tudsz cserélni, a konyhabútorok, felületek és beépített megoldások terén már jóval óvatosabban kell navigálnod az elérhető megoldások tengerén. A Konyhakiállítással ebben szeretnénk segíteni: hogy egy időben, egy helyen fel tudd térképezni a legjobb konyhai márkákat, újdonságokat és megoldásokat, szakértői segítséggel. Azonban ahhoz, hogy ki tudd hozni a maximumot a látogatásból, érdemes előre felkészülnöd a sokszínű kínálatból. Alábbi cikkünkben egyik új kiállító partnerünk, a méltán híres REHAU Konyhakiállításon is megtekinthető termékeiből és újdonságaiból kaphatsz ízelítőt. Tarts velünk!

A márkáról röviden

A német hátterű REHAU világszerte vezető, prémium márkaként ismert a polimer alapú termékek területén. A mai napig felelős családi vállalkozásként működő multinacionális vállalat tevékenysége három stratégiai üzletágra osztható: az autóipar és az építőipar mellett egyéb ipari alkalmazások számára gyárt különféle termékeket. Az építőipariban elsősorban a nyílászáró- és függönyfal-technika iparágban, az épületen belüli fűtésmegoldások területén, a vízkezelésben és a geotermikus energia hasznosításában, illetve a korszerű bútoripari alapanyagok előállításában és forgalmazásában nyújt kiemelkedő minőségű, a német precizitás esszenciáját magában hordozó megoldásokat.

Az idei Konyhakiállításon két innotív termékcsoportot ismerhetsz meg a REHAU-tól. A márka stílusos és okos csaptelepe forradalmasítja az egészséges és gazdaságos otthoni vízfogyasztást, az exkluzív modern bútorok tervezéséhez és gyártásához kifejlesztett RAUVISIO munka- és bútorlap kollekció pedig lehetővé teszi az elképzeléseknek tökéletesen megfelelő álomkonyha kialakítását matt, fényes, egyszínű, fa- vagy kőmintázatú kivitelben.

RE.SOURCE vízadagoló

A RE.SOURCE nem egy egyszerű csaptelep. Az okos vízadagoló gombnyomásra átalakítja az ivóvizet szűrt vagy hűtött, lobogva forró vagy szénsavas vízzé, közvetlenül a csaptelepből. Az okos és innovatív kijelzőn keresztül ez egyszerűen szabályozható, így pár érintéssel élvezheted a víz határtalan sokféleségét extra eszközök, például vízforraló vagy szódagép beszerzése - és tárolása - nélkül.

RAUVISIO mineral akril munkalapok

A tömör, teljesen átszínezett RAUVISIO mineral/Hanex Solid Surfaces felületi anyag kőhöz hasonló megjelenéssel, meleg, kellemes tapintással és kiemelkedő megmunkálási tulajdonságokkal rendelkezik. A sokoldalúan felhasználható ásványi alapanyag alkalmazható a konyhában, fürdőben, irodában, nyilvános területeken, éttermekben és szállodákban, laboratóriumokban és orvosi területen egyaránt. A bútorfelületként való alkalmazás mellett az ellenállóságának köszönhetően alkalmas konyhai mosogatókhoz, mosdókagylókhoz, zuhanytálcákhoz és akár fürdőkádakhoz is.

RAUVISIO crystal üveg laminát bútorlapok

Az üveg elegáns és fényűző hangulattal tölti meg a teret, miközben egyedi fényjátékával változatos hangsúlyokkal kelti életre a felületet. A RAUVISIO crystal okosüveg ugyanolyan szép látványt nyújt, mint a valódi üveg, viszont előnyös tulajdonságaival felülmúlja azt: karcálló, törésállóbb és sokkal könnyebb, mint a valódi üveg. Ráadásul rendkívül rugalmasan megmunkálható, így a szokványos faipari szerszámokkal törésveszély és selejtek keletkezése nélkül méretre szabható. A hajlítható RAUVISIO crystallal a marások, intarziák és az egyedi háttérvilágítási konstrukciók is hibátlanul kivitelezhetők.

RAUVISIO noir matt bútorlapok és RAUVOLET nemes matt bútorredőnyök

A RAUVISIO noir a nagyvárosi életérzést ölti formába az elegancia és a kézműipari minőség ötvözésével. A selymes matt védőréteg élettelivé teszi a felületeket, tökéletes egyensúlyt teremtve a design és a funkció között.

A RAUVISIO noir masszív HPL felületével sokoldalúan használható nemes védőréteggel és bársonyosan lágy felülettel, amely kiválóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek kitett, vízszintes használatra, például konyhai munkalapként vagy üzlethelyiségek pultján. A RAUVOLET a nemes designt átgondolt tárolótérrel köti egybe, és zökkenőmentesen illeszkedik a frontokon és munkalapokon a helyiség választott pontjain.

Ismerd meg a REHAU forradalmi vízadagolóját és különleges felületeit a Konyhakiállításon április 22-24. között a Budapest Arénában! Addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon, ahol az eseményig friss tartalmakkal és hasznos tanácsokkal jelentkezünk a konyhák világából!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!