VISSZA Bosch: A modern konyhák mestere

Bosch: A modern konyhák mestere

Kiállítói szelekció
2020. 02. 19
Bosch: A modern konyhák mestere

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy a te lakásodban is lapul legalább egy Bosch termék. Nem véletlenül, hiszen a német gyártó háztartási eszközeit több mint 150 éve tökéletesítik és finomhangolják a te igényeidre, s ezzel mára Európa vezető konyhai felszerelés gyártójává váltak. A Konyhakiállításra látogatók számára már ismerős látvány lehet a Bosch mindig stílusos, innovatív standja. A német konyhai óriást minden évben szeretettel várjuk kiállításunkon, mivel előremutató és időtálló termékeik hűen képviselik a Konyhakiállítás szellemiségét, a kiállítás nagyszínpadának névadó szponzoraként a Bosch ráadásul a hétvége változatos és felejthetetlen műsorához is hozzájárul. Ismerd most meg közelebbről az innovatív német konyhai eszközök piacának ikonikus szereplőjét!

Egyszer volt Stuttgartban...

A Robert Bosch GmbH - vagy röviden Bosch - története 1886-ban kezdődött, amikor a névadó Robert Bosch német műszerész megalapította első műhelyét Stuttgartban. A férfi - aki előtte a Siemensnél és Thomas Edisonnál is gyakornokoskodott - autómotorok fejlesztésével és új technológiák szabadalmaztatásával hamar hírnevet szerzett a folyamatosan bővülő cégnek, mely 1898 óta már Magyarországon is jelen van. A Bosch technológiái mára világszerte megtalálhatók az élet minden területén - nem kivétel ez alól a konyha sem. Innovatív háztartási eszközeik miatt a Bosch neve egybeforrt a modern, felszerelt konyhával.

Egy kényelmesebb jövő érdekében

A több mint 150 éves múlttal rendelkező gyártó sikeressége a pontos küldetéstudatban és az alapító víziójához való töretlen ragaszkodásban rejlik. A Bosch legfőbb célja, hogy termékeivel lelkesedést és érdeklődést váltson ki használóiból, hogy az otthoni munka többé válhasson puszta kötelezettségnél. A folyamatos innovációkkal a Bosch a jelenkori ember életminőségének javítására törekszik, miközben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és környezettudatosságra. A 2020-as Konyhakiállításra ráadásul az egyik legizgalmasabb konyhai trend úttörőjeként érkeznek: olvass tovább és fedezd fel a Bosch okoskonyha forradalmát!

Az okoskonyha nem álom többé

Gyakori az előítélet, miszerint a sok-sok “kütyü” feltűnése otthonukban csak egyre több bonyodalmat és figyelemvesztést okoz. A Bosch azonban hisz abban, hogy az intelligens háztartási eszközök éppen az ellenkező hatást válthatják ki: egy kényelmes, nyugodt és elsősorban fókuszált otthoni életet teremtenek a Home Connect funkcióval. Segítségével közvetlenül az okoseszközödről tudod vezérelni valamennyi otthoni gépedet, beleértve a konyhai eszközöket is. Bárhol is tartózkodj, előre beállíthatod és felügyelheted a sütő, a hűtő vagy éppen a mosogatógép működését, ezzel kialakítva egy univerzális és könnyen használható módot az otthoni munka könnyítésére. Az intelligens eszközök térnyerése valóban forradalom: otthonunkkal együtt hozzáállásunkat is alapjaiban megváltoztatja a Home Connect, mellyel a Bosch célja, hogy idővel egy minden eszközre kiterjedő intelligens otthon jöhessen létre, ahol az irányítás teljes mértékben a te kezedben van.

Fergeteges Bosch újdonságok

Ahogy azt megszokhattuk, a Bosch idén is számtalan innovatív újdonsággal lepi meg a Konyhakiállítás látogatóit. Home Connect funkcióval ellátott konyhai felszereléseik közül érdemes lesz megismerkedned a Serie6 sütőkkel, melyek a maghőmérő és a 30 beépített program mellett idén vadonatúj funkciókkal bővültek, hogy még magasabb szintre emeljék az otthonfőzés élményét. A Serie6 kamerás hűtők pedig amellett, hogy értesítéseket tudnak küldeni a hűtő és fagyasztó belső hőmérsékletéről, innovatív kamerákkal vannak felszerelve, hogy bárki szemmel tarthassa a bennük lapuló alapanyagokat! A Bosch gépei ráadásul egymással is kommunikálhatnak: a Smart Dry funkcióval ellátott szárítógép például a mosógép által küldött információk alapján dönt a legmegfelelőbb szárítási programról.

A fenti újdonság-csokor csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a Bosch számtalan további izgalmas kisgéppel és nagygéppel kápráztat majd el. Ha szeretnéd részletesebben is megismerni a Bosch idei újdonságait, itt mindent megtalálsz - de az a legbiztosabb, ha 2020. február 28. és március 1. között te is kilátogatsz a Budapest Arénába, és személyesen keresed meg őket Magyarország legszínesebb konyhai kiállításán. Ha pedig nem akarsz lemaradni a legfrissebb trendekről és érdekességekről, kövess minket Facebookon és Instagramon!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!