VISSZA Konyhagépek az élet minden pillanatára - 1. rész

Konyhagépek az élet minden pillanatára - 1. rész

Kiállítói szelekció
2020. 02. 21
Konyhagépek az élet minden pillanatára - 1. rész

A kényelmes és hatékony konyhai munkában egyre inkább hagyatkozunk megbízható konyhagépekre. Az évről évre bővülő kínálatban nem egyszerű eligazodni, de van egy jó hírünk: a nagy háztartási eszközöktől, sütőktől, hűtőktől és mosogatógépektől kezdve a praktikus mixereken és robotgépeken át egészen az otthonuni luxust megteremtő professzionális kávégépekig és borhűtőkig mindent megtalálhatsz a 11. Konyhakiállításon! Kétrészes írásunkban összegyűjtöttük neked azokat az eseményen megjelenő márkákat, melyeket mindenképpen érdemes felkeresned 2020. február 28. és március 1. között a Budapest Arénában, ha formabontó, stílusos és megbízható konyhai eszközök után kutatsz. Olvasd el blogposztunk 1. részét!

Ha fontos számodra az elegancia: Whirlpool

Nagy népszerűségnek örvendő termékei mellett a Whirlpool a fekete hamisítatlan eleganciáját hozza el a Konyhakiállításra a W Collection Black Fiber konyhai készülékei formájában. A rozsdamentes acél készülékek egyedülálló, meleg textúráját a természet inspirálta, hogy konyhádat a fekete rejtélyes, mégis nyugalmat ébresztő hangulatával töltse meg. A Whirlpool eszközök nemcsak színükben sugároznak megbízhatóságot: jól ismert W Collection W11 design és Supreme Clean készülékeik a legmodernebb technológiákkal törekednek arra, hogy megkönnyítsék a konyhai munkát.

Ha extravagáns kiegészítőkre vágysz: Smeg

A Smeg és a Dolce&Gabbana tervezői ismét egyesítették erőiket, hogy “Sicily is my love” kollekciójukkal felforgassák a kisgépek eddig ismert világát. A kenyérpirítókat, citruspréseket, kávéfőzőket, turmixgépeket, gyümölcspréseket, robotgépeket és vízforralókat díszítő, ikonikus motívumokat Dél-Olaszország hangulata járja át: citrusfélék, kaktuszfügék, élénk piros cseresznyék és a tipikus szicíliai háromszög minták kavalkádja öltözteti ezeket a konyhai eszközöket, és emeli őket a művészet legmagasabb szintjére. Látogasd meg a Smeget a Konyhakiállításon egy formabontó konyháért!

Ha kell egy okos konyha: NEFF

A több mint 150 éves múlttal rendelkező NEFF mindig friss és korát megelőző megoldásokkal nyit új frontokat a sütők és tűzhelyek piacán. A német gyártó hisz abban, hogy még a legmodernebb eszközök sem véglegesek: mindig van helye az újításoknak, a kényelmi funkciók javításának és tökéletesítésének. Ennek szellemében készült el a vadonatúj Slide&Hide beépíthető sütő, mely ajtaja az eszköz alá csúszthatató, ezzel nyújtva egyszerű hozzáférést a készülő finomságokhoz. A Konyhakiállításon megismerheted beépített páraelszívóval rendelkező indukciós lapjaikat is, valamint Home Connect funkcióval felszerelt tűzhelyeiket, melyek a jövő okoskonyháját hozzák el a Budapest Arénába.

Ha a kávéd terén nem ismersz kompromisszumot: Miele

“És te hogyan iszod?” - hangzik az ismerős kérdés, amikor vendégségben kávéval kínálnak. Az igazán jó kávé azonban túlmutat a cukor és tej dilemmán. Bár joggal hiheted, hogy csakis egy jól képzett barista ismerheti a tökéletes kávé titkát, a Miele bebizonyítja, hogy profi kávét te is készíthetsz, méghozzá otthon, a négy fal között. Barista Assistant funkcióval ellátott, beépíthető kávégépeik megjegyzik kedvenc kávéd beállításait, melyeket folyamatosan finomhangolhatsz az ízlésedre. Az elkészült, forró ital megkóstolása után pedig még azt is hiheted, hogy a Miele kávégépe olvas a gondolataidban!

Ha egy sokoldalú márkát keresel: Caso Design

A friss szemléletű Caso Designt idén először köszönthetjük a Konyhakiállításon. A Caso ráadásul egy igazán sokoldalú termékpalettával jelenik meg: a 2001-ben alapított cég mikrohullámú sütők, vákuum fóliázók, mobil indukciós lapok és tejhabosítók terén is letette névjegyét, a borhűtő szegmensben ráadásul Németországban mára piacvezetővé váltak. Keresd fel a Caso Designt a kiállításon, hiszen változatos termékeikkel egy jól összehangolt, elegáns és sokoldalú konyhát teremthetsz!

Ha nem elégszel meg egy egyszerű hűtővel: Haier

Egy jó hűtő nemcsak az otthoni alapanyagokat és kész ételeidet, hanem az egyik legfontosabb értéket is óvja: saját és családod egészségét. Ennek szellemében a Haier Dual Inverter és Switch Zone funkciókkal felszerelt prémium hűtőszekrényeiknél kiválaszthatod, hogy a készülék egy része hűtőként vagy fagyasztóként funkciónáljon, ezzel is biztosítva az ételek egészséges tárolását. Borhűtőik UV szűrős ajtaja eközben megóvja a üvegeket a rájuk eső napfénytől, hogy a különleges pillanatokban ne kelljen kompromisszumot kötnöd a minőség terén sem. Ismerd meg a stílusos és praktikus Haier hűtőket, a biztonságos konyha elengedhetetlen eszközeit!

Maradj velünk, hiszen írásunk 2. részében a konyhai kis- és nagygépek világának további izgalmas képviselőit, ismert márkáit és minőségi gyártóit ismerheted meg. Addig is kövess minket Facebookon és Instagramon, ahol színes újdonságokkal, friss tartalmakkal és inspirációval várunk mindennap!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!