VISSZA Cook & Room: makulátlan design és maximális rugalmasság

Cook & Room: makulátlan design és maximális rugalmasság

Kiállítói szelekció
2022. 02. 18
Cook & Room: makulátlan design és maximális rugalmasság

A Cook & Room csapata már több mint 17 éve foglalkozik otthonos és stílusos terek kialakításával. A márka alapítói, Venczel Nóra és Rubinek-Litvai Edina az általuk nagyon kedvelt olasz design mellett rakták le a voksukat, de nem csak a MADE IN ITALY elvet tartják fontosnak termékeik kiválasztásánál, hanem a felső kategóriás minőségre és az aktuális trendekre, egyediségre is nagy figyelmet fordítanak. Gondosan kiépített beszállítói kapcsolataiknak és maximális rugalmasságuknak köszönhetően a legkülönfélébb ügyféligényeket ki tudják elégíteni: referenciák sorát kis belvárosi magánlakások, külvárosi családi házak és impozáns villák színesítik. Ismerd meg őket közelebbről interjúnkból!

Hogyan indult és változott a Cook & Room az indulás óta?

2005-ben indult belvárosi üzletünk, ami akkor az ország talán legszebb konyhai bemutatóterme volt a 6. kerületben, a Király utca 22-ben. Az elején Prima Design név alatt futottunk, később vettük fel a Cook & Room nevet. Akkor három szinten nagyjából 15-20 design konyhabútorunk volt kiállítva. ​​Az elején nagyon szerettünk a belvárosi design bútor negyedben működni, aztán a Király utca és környéke buli negyeddé való átalakulásával a bútorokkal foglalkozó cégek kivonultak ebből a negyedből. 2018-ban mi is eldöntöttünk, hogy új helyre költözünk. Úgy próbáltunk meg új lokációt keresni, hogy az üzlet könnyen átalakítható legyen és a több éves belvárosi lét után az autóval való megközelíthetőség és parkolás is fontos volt számunkra. Az új üzlethelyiség kiválasztásakor indusztriális stílusú helyet kerestünk. Ezért esett a választásunk egy ipartelepre Újbudán, a 11. kerület Budafoki út 70. szám alatt. Itt jelenleg két szinten vannak kiállítva bútoraink. Amióta átköltöztünk elképzeléseinket folyamatosan próbáljuk megvalósítani, így állandóan megújulni és bővülni.

Mely márkákat emelnétek ki a Cook & Room palettából, és mitől különlegesek ezek?

A GM Cucine Észak-Olaszország egyik legnagyobb bútorgyártója. Konyhái a modern design vonalán mozognak. Vannak tömörfa, lakkozott, laminált, fóliázott és HPL frontjaik is. Megbízható minőség és napjainkban igen nagyra értékelt viszonylag gyors szállítás jellemzi őket.

A Nova Cucine szintén észak-olasz cég, olasz méretekben egy közepes méretűnek mondható vállalkozásról van szó. Kisebb méretének az az előnye a tömeggyártással szemben, hogy egyedi igényeket is igyekeznek és képesek kielégíteni. Bútorainak letisztultsága, vonalvezetése nagyon kedvelt a modern designt keresőknél. Tömörfa, furnérozott, HPL, lakkozott anyagaik és felületeik között sok izgalmas színt lehet felfedezni.

A konyhagépek terén a Bosch termékeket az elegáns design és megbízhatóság miatt kedveljük, a Neff gépeket a főzés szerelmeseinek ajánljuk, a Liebherr hűtőket pedig a design, a felhasználóbarát megoldások és a kompromisszummentes minőség miatt használjuk előszeretettel.

Forgalmazáson túl komplett lakberendezéssel és kivitelezéssel is foglalkoztok. Hogyan zajlik a tervezési folyamat? Mire számítson, aki titeket szeretne megbízni az álomotthonának vagy -konyhájának megtervezésével?

Először is a személyes találkozó és egy baráti elbeszélgetés a szokások, elvárások igények felmérése egy jó kis olasz kávé mellett. Miután összeismerkedtünk és megkaptuk a főbb irányelveket, indul a koncepciótervezés, majd a részletek kidolgozása. A közös munka mindig többről szól, mint puszta lakberendezésről, hiszen konkrét családok személyre szabott otthonát teremtjük meg közösen, aminek a kivitelezését is szívesen felvállaljuk, ezzel is megkönnyítve ügyfeleink életét.

Milyen trendekkel és újdonságokkal találkoztatok mostanában, ami megmozgatta a fantáziátokat?

Az egyre jobb minőségű és megjelenésű laminált anyaghasználat, ami most már annyira magas szinten művelnek, hogy szakemberek számára is nehéz megmondani, hogy melyik az igazi fafront és melyik annak az utánzata. Illetve mindig nagy örömmel vesszük az újabb műszaki megoldásokat, vasalatokat, például egy teljesen mechanikusan működő konyhát eltakaró és nagyon könnyen félre tolható ajtó rendszert. Többek között ez a vasalat kerül majd nálunk is bemutatásra a Konyhakiállításon.

A Cook & Room forradalmi vasalatokkal, új anyagokkal és különlegesebb konyhai gépek bemutatásával készül a Konyhakiállításra, melyet április 22-24. között testközelből is felfedezhetsz a Budapest Arénában. Addig is kövess minket Facebookon és Instagramon, ahol friss tartalmakkal jelentkezünk az esemény előtt és alatt egyaránt!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!